ICOONE LASER MED е единственият уред в света, който съчетава мулти микро алвеоларна стимулация с LED и лазерни светлинни източници, постигайки несравними естетични и рехабилитационни резултати за лицето и тялото с видими резултати още след първата терапия.
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ICOONE?

Здравето на човек започва от здравата кожа. ICOONE LASER MED е неинванзивна и напълно безболезнена технология за справяне с медицински и естетични проблеми на лицето и тялото, дори на деликатна и проблемна кожа. Терапиите и подходът са персонализирани спрямо нуждите на всеки пациент – от третиране на белези и подмладяване на кожата до скулптуриране на тялото и намаляване на целулита. Уредът е идеален избор за активно спортуващи, бременни жени и пациенти, които търсят ефективни резултати без хирургична намеса.

НАПРЕДНАЛА ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

ICOONE LASER MED използва последно поколение лазерна технология, която въздейства върху порите на клетъчните мембрани, активирайки митохондриите – енергийните центрове на клетките. Процесът подобрява оксигенацията на клетките, стимулирайки тъканния дренаж и липолизата. 

КООРДИНИРАН ВАКУУМЕН МАСАЖ

Това, което прави ICOONE LASER MED толкова специален, е уникалният координиран вакуумен масаж. Патентованата технология използва мулти микро алвеоларна стимулация в комбинация с лазерната терапия, което води до тъканна регенерация, стимулира лимфния дренаж и подобрява кръвообращението. Вакуумният масаж гарантира по-добро проникване на лазерната терапия и засилва ефективността на процедурите, което води до изумителни резултати.

ПОДХОДЯЩ ЗА РАЗЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ:

Подмладяване и изглаждане на кожата:
Терапиите насърчават обновяването на клетките чрез стимулиране на производството на колаген и еластин и подобрява венозната и лимфна микроциркулация за по-твърда и младежка кожа. Също така намаляват неравностите и правят текстурата на кожата по-гладка.

Намаляване на целулита:
Помага срещу упорития целулит и постига по-гладка и стегната кожа чрез стимулиране на естествения метаболитен процес.

Лечение на болката:
Лечебните терапии намаляват болката и стимулират естествените процеси на възстановяване чрез лазерната технология на уреда. Изключително подходящи са за активно спортуващи, както и за хора, предразположени към схващания и болки в гърба и кръста.

Оформяне на тялото
Терапиите могат да скулптурират и извайват желаните зони на тялото като стимулират мастните клетки чрез липолиза. Спомагат за тонизиране и стягане на тялото и улесняват микроциркулацията, със значителен дрениращ ефект.

Преди и след оперативни интервенции:
Апаратът е изключително подходящ за употреба преди оперативни интервенции, тъй като терапиите ефективно подготвят тъканите и кожата за широка гама от процедури. Постоперативните терапии насърчават заздравяването на тъканите и по-добрата оксигенация на кожата, като същевременно намаляват възпалението, отока и болката. Комбинацията от предоперативни и постоперативни терапии  значително намалява времето за възстановяване.

 ICOONE LASER MED ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ

Бременността е специален период в живота на жената, и грижата както за бъдещата майка, така и за растящото бебе е от изключителна важност. Терапиите с ICOONE LASER MED предлагат на бременните жени безопасно и неинвазивно решение за справяне с дискомфорта, причинен от болки и оток в крайниците, подобряване на кръвоснабдяването на тъканите и еластичността на кожата, релаксация и намаляване на стреса. 

Координираният вакуумен масаж и лазерната терапия на уреда стимулират кръвообращението като по този начин ефикасно намаляват напрежението в мускулите и облекчат болките, свързани с бременността. Лимфният дренаж се справя с отоците в краката и глезените и допринася за по-комфортна бременностЛазерната терапия на ICOONE LASER MED стимулира производството на колаген и еластин и така подобрява еластичността на кожата и предотвратява образуването на стрии. Терапиите също така имат релаксиращ ефект, който води до намалени нива на стреса при бъдещите майки и допринасят за общото благоразположение на ума и тялото по време на бременността. Удобната и обгрижваща атмосфера на терапиите е прекрасен начин за бъдещите майки да отделят време за себе си и да се насладят на необходимата релаксация и да се свържат със своето растящо бебе.

Едно от ключовите предимства на ICOONE LASER MED за бременните жени е, че това е безопасна и неинвазивна терапия. Не се използват химикали или лекарства, което я прави нежен и естествен подход към справянето с проблемите, свързани с бременността. Освен това уредът е проектиран с висока степен на безопасност, което гарантира, че не представлява риск за бъдещата майка или бебето.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

iCoone Laser Med системата е изчерпателно тествана и клинично одобрена за своята ефективност в различни процедури. Множество доволни пациенти свидетелстват за изключителните резултати, които постигат с ICOONE LASER MED.

icoone Laser Med
Icoone laser med Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
iCoone Laser Med ЦЕНА Пакет 5 процедури Пакет 10 процедури
Трико за многократна употреба 50 лв.
Третиране на белег – 10 мин. 20 лв. -10% -20%
Лимфен дренаж – 20 мин. 50 лв. -10% -20%
Терапия на лице – 30 мин. 80 лв. Подарък маска за лице -20% и маска за лице
Терапия на тяло – 60 мин. 150 лв. Подарък трико -20% и подарък трико
Терапия на лице и тяло – 90 мин. 180 лв. Подарък трико и маска за лице -20% и подарък трико и маска за лице
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic