Чрез микростимулация, технологията icoone предлага персонализирано и ефективно третиране на кожата на лицето и тялото.
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Kакво е iCoone?

Напреднала Лазерна Технология

iCooneе Laser Med системата използва последно поколение лазерна технология, за да се справя с различни медицински и естетични проблеми. От подмладяване на кожата до намаляване на целулита  персонализирани за нуждите на всеки пациент.

Координиран Вакуум Масаж

Това, което прави iCooneе Laser Med толкова специална, е уникалната технология на координиран вакуум масаж. Този патентован елемент засилва ефекта на лазерната терапия, като стимулира лимфната дренировка и подобрява кръвообращението. Координиращият вакуум масаж гарантира по-добро проникване на лазерната терапия и максимизира ефективността на процедурите, което дава изумителни резултати.

Разнообразни процедури:

Подмладяване на Кожата:
Стимулирайте производството на колаген за по-твърда и младежка кожа.
Намаляване на целулита:
Избавете се от упорития целулит и постигнете по-гладка и стегната кожа.
Намаляване на Рубците:
Намалете видимостта на рубците за по-гладка кожна текстура.
Лечение на Болката:
Управлявайте болката и насърчавайте процесите на възстановяване с лазерна терапия.
Оформяне на Тялото:
Скулптурирайте и извайте тялото, работейки върху специфични зони.

Безопасно и Неинвазивно

iCoone Laser Med системата е проектирана с висок приоритет на безопасността. Тя е неинвазивна и изисква минимално време за възстановяване, което я прави идеален избор за пациенти, които търсят ефективни резултати без хирургия или продължителни периоди на възстановяване.

iCoone Med може да помогне на бременните жени

Бременността е специален период в живота на жената, и грижата както за бъдещата майка, така и за растящото бебе е от изключителна важност. Системата iCoone Med предлага няколко предимства на бременните жени, осигурявайки им безопасно и неинвазивно решение за справяне с обичайните дискомфорти и за насърчаване на общото благополучие по време на този преобразуващ период.

Успокояване на Болката и Релаксация на Мускулите

Бременността може да доведе до различни физически дискомфорти, като болка в гърба, напрежение на мускулите и отоци на краката. Координиращият вакуум масаж и лазерната терапия на iCoone Med могат ефективно да облекчат тези дискомфорти. Нежният масаж и насочената лазерна терапия помагат да се намали напрежението на мускулите, насърчават кръвообращението и облекчават болките, свързани с бременността.

Подобрено Кръвообращение

По време на бременността някои жени могат да имат проблеми с кръвообращението, като например отоци на краката и глезените. Вакуум масажът на iCoone Med помага да се стимулира лимфната дренировка, което намалява отоците и подобрява кръвообращението в цялото тяло. Подобреното кръвообращение допринася за по-комфортно изживяване на бременността.

Еластичност на Кожата и Разтягане на Кожата

С увеличаването на корема по време на бременността, някои жени могат да развият разтягане на кожата и да изпитват промени в еластичността на кожата. Лазерната терапия на iCoone Med стимулира производството на колаген и насърчава еластичността на кожата, което може да намали видимостта на разтягането на кожата и да поддържа по-здрава кожа по време и след бременността.

Релаксация и Намаляване на Стреса

Бременността може да бъде период на повишена емоционална и физическа напрегнатост. Успокояващият вакуум масаж и релаксиращата лазерна терапия на iCoone Med могат да предоставят усещане за спокойствие и да намалят стреса при бъдещите майки, допринасяйки за общото благополучие и по-положителен опит по време на бременността.

Безопасно и Неинвазивно

Едно от ключовите предимства на iCoone Med за бременните жени е, че това е безопасна и неинвазивна терапия. Няма използване на химикали или лекарства, което я прави нежен и естествен подход към справяне с проблеми, свързани с бременността. Освен това системата iCoone Med е проектирана с висока степен на безопасност, което гарантира, че не представлява риск за бъдещата майка или бебето.

Грижа за Себе Си и Релаксация

Бременността може да бъде физически изтощителна, а грижата за себе си става още по-важна по време на този период. Терапиите на iCoone Med предоставят на бременните жени възможността да се насладят на необходимата релаксация и грижа. Удобната и обгрижваща атмосфера на сесиите на iCoone Med може да бъде прекрасен начин за бъдещите майки да отделят време за себе си и да се свържат със своето растящо бебе.

Защо да Изберете iCoone Laser Med?

Доказани Резултати

iCoone Laser Med системата е изчерпателно тествана и клинично одобрена за своята ефективност в различни процедури. Множество доволни пациенти свидетелстват за изключителните резултати, които постигат с iCoone Laser Med.

icoone Laser Med
Icoone laser med Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Пълно ремоделиране на тялото
iCoone Laser Med ЦЕНА
Трико 50 лв.
Единична процедура – 40 мин. 150 лв.
Единична процедура – 60 мин. 175 лв.
Пакет 10 бр. процедури от 40 мин. 1300 лв.
Пакет 10 бр. процедури от 60 мин. 1500 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация