Д-р Мария Касини е дерматолог и специалист с опит в естетичната медицина. Тя постига невероятни, естествено изглеждащи резултати с нехирургични повдигания на клепачите, въз основа на обширните си познания и съответния хирургически опит.

Какво представлява Plexr?

Plexr е нехирургично лечение, което предлага ефективна алтернатива на хирургичните процедури, като блефаропластика (корекция на клепачите), лифтинг на лицето / шията и белези. Plexr създава плазмена дъга, която стимулира незабавно свиване и стягане на кожата в процес, който отнема 2-4 седмици.

Какво е нехирургична блефаропластика?

Нехирургичната блефаропластика се извършва без рязане, без да се отстранява излишната кожа или мазнина и без да се променя орбикуларният мускул на клепачите. Това помага да се избегнат всички рискове, присъщи на традиционната хирургична интервенция. * PlexR® е устройство, което образува плазма, за да сублимира излишната кожа.

Колко струва окото?

Каква е цената на хирургията на клепачите? Средната цена на козметичната операция на клепачите е 3,026 $, според статистиката за 2017 г. от Американското дружество на пластичните хирурзи. Разходите за блефаропластика могат да варират в широки граници. Средната такса, посочена по-горе, не включва анестезия, операционни зали или други свързани разходи. В Bellissimo Clinic цената на процедурата е само 600 лв. и включва анестезия!