Усъвършенствани и нови техники на инжектиране ни позволяват да постигнем засилени скули, челюст, брадичка, нехирургична контур на носа и нехирургично отслабване на лицето.


Д-р Джак Антонио използва дермални филъри, като JUVEDERM VOLUMA, JUVEDERM VOLBELLA, RADIESSE, PLURYAL VOLUME и TEOXAN RHA 4 за подобряване на естествените, младежки контури на лицето. Може да се използва BOTOX за отслабване на лицето, намаляване на челюстите и очертаване на ширината на лицето.

Дермалните филъри могат да бъдат безопасно инжектирани в ключови области на лицето с усъвършенствани техники на инжектиране и нехирургично оформяне на лицето. В случая д-р Джак е използвал три броя дермални филъри в области, като долната част на лицето, челюстта, оформени са също скулите и носа. С възрастта съществува значителна загуба на обем на лицевата кост.

Костната резорбция води до биометрични загуби на обем. Разширяването на костите води до изравняване на костни изпъкналости на младо лице, като скули и добре изразена челюстна линия. Без структурната опора на костите, има забележими промени в другите слоеве на меката тъкан и кожата.

Ключът към желаните и естетически приятни резултати е да се цели „омекотяване“ на признаците на стареене, като същевременно се запази естествената форма на лицето. 100% корекция на всяка отделна гънка и бръчки водят до „надценен” вид и отнема от естествената ви красота на лицето.