Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Увеличаването на гърди с импланти е една от най-често търсените процедури в пластичната хирургия. Чрез тази операция се постига: увеличаване на обема, подобряване формата и корекция на най-леката степен на увисване на гърдите. С операцията се коригира успешно и асиметрия на гърдите. Подходящи за операцията са всички жени над 18 г., които имат малък бюст и желаят да го увеличат. Малкият бюст се явява пречка за много от тях. Те обикновено носят сутиени с подплънки, чувстват неудобство, когато са с бански костюм и от тази гледна точка са ограничени в избора си на дрехи – рокли с гол гръб или по-големи деколтета. Освен това след раждене и кърмене гърдите на повечето жени загубват част от обема и увисват в различна степен. В случаите, когато е налице по-сериозно увисване на гърдите, в рамките на една операция се извършва увеличаване и повдигане на бюста.

Преди самата интервенция трябва да преминете през консултация с наш специалист, който ще изкоментира желаният резултат с Вас и до колко той е постижим. Хирургът ще прецени дали тази интервенция е подходяща за Вас. По време на консултацията ще имате възможност да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват относно интервенцията. Също трябва да информирате Хирургът относно Ваши заболявания, ако има такива и медикаменти, които приемате.

Процедурата продължава около един час. Извършва се с обща упойка. В зависимост от избраната техника се правят съответните разрези, оформят се джобове от двете страни на гърдите и в тях се поставят имплантите. На края на операцията се поставят аспирационни дренажи. Разрезите се зашиват и върху тях се слага хирургична превръзка. Над гърдите се поставя еласто-компресивна превръзка. 

Резултатът от процедурата е изключително добър и дълготраен. При подмускулното поставяне на имплантите гърдите се оформят до 6-ия месец. Първоночално имплантите стоят по-нависоко, но постепенно, с отпускането на гръдния мускул, слизат надолу и заемат окончателно своята позиция. Относно необходимостта от смяна на имплантите практиката показва, че е преперъчително те да се сменят на 20 години, въпреки че по данни на производителите са доживотни.

 

След една седмица повечето пациентки могат да се върнат на работа. Най-рано след месец и половина може да се ходи на фитнес. Трябва да се избягва вдигането на тежки неща и разтягането около месец след операцията, докато гръдните тъкани и мускули не се възстановят. През първите месеци белезите не трябва да се излагат на слънце или солариум, за да не пигментират.

Увеличаване на гърди - Bellissimo Clinic
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic