Придайте на кожата си нов младежки блясък
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

CO2 лазерът се счита за най-ефективното решение за борба с бръчките, стареенето и други несъвършенства на кожата. Изключителната синергия с радиочестотен източник е още една стъпка в развитието на начините за обновяване на кожата. Терапията DOT/RF възстановява тонуса и блясъка чрез образуването на изцяло нов слой на кожата така, както никога преди.

Чрез използването на технологията на DEKA Вашият лекар може да Ви осигури перфектното неинвазивно решение за дерматологично лечение, винаги извършвано напълно безопасно и при това с минимално време за възстановяване и странични ефекти.

Лазер и радиочестота: Новият еликсир на живота за Вашата кожа

ТЕРАПИЯ DOT/RF: ЕВОЛЮЦИЯТА В ЛИФТИНГА НА МАДОНА

В зората на успешното лечение „Лифтинг на Мадона“ за бръчки и несъвършенства на лицето и около очите, терапията DOT/RF вече е важна стъпка напред в естетичната медицина.

Изключителното и иновативно комбиниране на лазер CO2 и радиочестота позволява постигане на безпрецедентни резултати и комфорт по време на процедурите.

Можете да възстановите младежкия блясък и вид на кожата си бързо, като се възползвате и от ползите на ефективното действие срещу бръчки, петна и белези по напълно безопасен начин при минимален дискомфорт.

Зашеметяващите резултати са незабавни в сравнение с използването само на лазер. Кожата на лицето ще възстанови младежкия си вид изключително бързо без времето за възстановяване както при пластичната хирургия.

КОМБИНИРАНО ДЕЙСТВИЕ ЗА ПЪЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ

Терапията DOT/RF въздейства върху кожата по начин далеч по-всеобхватен от обикновеното фракционно подмладяване. Иновативната синергия между лазера и радиочестотата позволява ефективно и безопасно да се въздейства върху различните слоеве на кожата, а крайните резултати се постигат чрез:
• Въздействие по-дълбоко в кожата;
• Подобрена стимулация на дейността на фибробластите за произвеждане на нов колаген;
• По-силно изявено ремоделиране на тъканите;
• Минимално време за възстановяване след процедурата;
• Подобрено усещане за комфорт преди и след процедурата.

Системата SmartXide2 се използва за:

 • Подмладяване (бръчки, петна, разширени пори);
• Стягане на кожата;
• Белези;
• Кожна хирургия (родилни петна, брадавици, кератози, ксантелазма и др.).

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ, ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ

Изключителната технология Импулсно лъчение (PSDTM) позволява прилагане на терапията DOT/RF за всички видове кожа, дори и при пациенти с по-тъмна кожа и в най-деликатните зони като шията, гърлото и около очите.

Процедурата може да отнеме от десет минути до един час за цялото лице без необходимост от обезболяване поради абсолютната прецизност и контрол. Може да бъде усетено много леко чувство за затопляне, което обаче трае само части от секундата.

Подобрението е видимо след първата процедура, а страничните ефекти след процедурата са минимални, което позволява на пациентите веднага да се върнат към ежедневието си.

Терапията DOT/RF е едно от най-новите приложения на технологията SmartXide2 в областта на лазерите CO2, проектирана и произведена от DEKA.

 

Лазерен Рисърфейсинг - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
КОМБИНИРАНО ДЕЙСТВИЕ ЗА ПЪЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ
ЛАЗЕРЕН РИСЪРФЕЙСИНГ ЦЕНА
Цяло лице 800 лв.
Шия 300 лв.
Малки зони 250-600 лв.
Резултати
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic