Baby BTX, новата тенденция в естетичната хирургия
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Baby BTX е новата тенденция в естетичната хирургия. Този термин, разбира се, не описва приложението на BTX при бебета, а се отнася до прилагането на BTX по различна схема.

С Baby BTX не се „замразява” външният вид и изражението на лицето не се променя. Движението на експресионните мускули продължава с по-малка интензивност и бръчките изглеждат по-слабо изразени.

Какви са разликите между Baby BTX и стандартно употребявания BTX?

Разликата се състои в метода на поставяне на ботокс, а именно по различна схема. Много тънки бръчки изчезват, най-интензивните бръчки са притъпени, докато изражението не „замръзва”. Baby BTX също може да се използва превантивно срещу бръчки. Продължителността на резултатите може да бъде по-малка от продължителността при стандартна употреба на BTX.

За кого е предназначен?

Насочен е към по-младите възрасти, т.е. от 20-годишна възраст, както и тези, които не искат да „замразяват” изражението си (например актьори, учители и други).

За какво трябва да внимаваме?

Прилагането на Baby BTX трябва да се извършва от опитен специалист. Естествените ефекти от прилагането зависят от количеството на лекарството, както и от местата му на инжектиране.

Допълнителен съвет

BTX или Baby BTX(BTX, Dysport) може да се прилага изключително към определени части на лицето като отслабва определена мускулна група. Нека не забравяме, че BTX не само действа терапевтично върху бръчките, но и предотвратява образуването им. И в този случай приложението трябва да се направи от опитен лекар, за постигането на естествени резултати.

Baby Botox - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Baby BTX, новата тенденция в естетичната хирургия
БОТОКС
ЦЕНА
Бейби Ботокс600 лв.
Бейби ботокс чело300 лв.
Бейби ботокс гневна бръчка250 лв.
Бейби Ботокс пачи крак250 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic