Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Фронталният лифт, наричан още челен, представлява процедура по отстраняване на бръчките на челото, изглаждане на вертикалните линии между веждите и повдигане на самитe вежди като по този начин се премахва “сърдитото” изражение на лицето.

Първата стъпка е да отидете на консултация. По време на прегледа ще бъде направена снимка на лицето Ви, отразяваща неговото състояние в момента. Вашият хирург ще реши дали тази процедура е подходяща за Вас. Ще прецени състоянието на кожата Ви, костната структура, дълбочината на бръчките. Ще Ви бъде показано къде ще бъдат направени разрезите. Ще обсъдите желания от Вас резултат и до каква степен може да бъде постигнат. Ще бъдете информирани за възстановителния период и за възможните рискове и усложнения свързани с предстоящата процедура. Ще получите указания какво трябва да направите преди операцията и какви изследвания ще са Ви необходими. 

Операцията се извършва под пълна упойка, въпреки че може да се направи с местна упойка и венозно седиране, като времетраенето е около час и половина. Прави се дълъг, дъгообразен разрез в окосмената част на главата, над челото. Кожата на челото се изпъва, излишната част от нея се изрязва. Част от мускулите също се премахва. Разрезът се зашива и се покрива с хирургична превръзка. Като резултат от повдигането на веждите и изглаждането на бръчките от областта на челото лицето изглежда по-младо и свежо. Трайността на постигнатия ефект е индивидуална, от 1 до няколко години и зависи преди всичко от състоянието на кожата. То се определя от нейното кръвоснабдяване и еластичност, които с годините намаляват. Освен това, при пушачите кожата е по-тънка и слаба и резултатът обикновено трае по-малко време, отколкото при непушачите. За да се стабилизира резултатът при пушачите е препоръчително две седмици преди и след операцията да спрат цигарите и да ползват крем за лице, богат на кислород.

През първата седмица главата трябва да се мие с антисептичен сапун, за да не се инфектират разрезите. Белезите, не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина или когато това става, те трябва да бъдат намазани с висок слънцезащитен фактор, за да не пигментират.

Челен лифт - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Челен лифт
Челен лифтЦЕНА
Фронтлифт – челен лифтот 2200 €
  
  
  
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic