Защо да изберете Bellissimo Clinic?

С маларния лифт се повдигат меките тъкани от областта на скулите като така се намалява и дълбочината на назолабиалните гънки. Кожата в областта на скулите става гладка, изпъната и това придава на лицето по-млад и приятен вид. Погледът се освежава, тъй като по време на маларния лифт се извършва и долна блефаропластика.

Преди самата интервенция трябва да преминете през консултация с наш специалист. Където ще обсъдите желаният от Вас резултат и доколко е възможно да се постигне. Ще Ви бъде показано къде ще бъдат направени разрезите и ще Ви бъде обяснена техниката, която ще се използва. От Ваша страна се изисква да зададете всички Ваши въпроси относно интервенцията и да споделите, в случай че имате някакви заболявания.

 Операцията се извършва с пълна упойка, въпреки че може да се направи с местна упойка и венозно седиране. Продължителността е около един час. Разрезът се прави на 2 мм под мигления ръб, както при процедурата по долна блефаропластика. Кожата се отпрепарира, меките тъкани се отделят от костта на скулата и се издърпват нагоре. Зашиват се в дълбочина, като това придава стабилност и трайност на постигнатия резултат. След това се извършва долна блефаропластика като се премахват мастните сакове /”торбичките”/ под очите.

Резултатът е много добър и траен, скулите се подчертават и лицето видимо се освежава. Обикновено след операцията има оток и синини под очите през първите дни след операцията. Студените компреси могат да помогнат тези симптоми да отшумят по-бързо. Дискомфортът и болката се повлияват от най- обикновени болкоуспокояващи. Конците се свалят на 4-ти ден, но за пълно възстановяване и изчезване на дискомфорта е добре да се предвидят 7-10 дена.

Белезите не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина или когато това става, те трябва да бъдат намазани с висок слънцезащитен фактор, за да не пигментират. През първите 7 дена е препоръчително да се носят очила.

Маларен лифтинг - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Маларен лифтинг
Маларен лифтингЦЕНА
Маларен лифт и пластика на долни клепачиот 2500 €
  
  
  
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic