Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Фейслифт е процедура по отстраняване на бръчките и увисналата кожа от лицето и шията. Крайният резултат е видимо подмладяване на лицето. С този тип фейслифт могат да се коригират много неестетични изменения по лицето, последствия от възрастта. Чрез отстраняване на увисналата кожа от лицето и преструктуриране на подлежащата лицева тъкан се постига подобряване на външната вид на контура на долната челюст, намалява се увисването в областта на назолабиалните гънки, подобрява се състоянието на бръчките в ъгъла на очите, изглаждат се хоризонталните бръчки на шията, стягат се мускулите в долната част на лицето.

Първата стъпка преди самата интервенция е да преминете през консултация с наш специалист, където ще имате възможност да изкоментирате желаният от Вас резултат и доколко той е постижим. Ще можете да му зададете всички въпроси, които Ви интересуват, също така и да го уведомите ако имате някакви заболявания. Ще бъдете информирани за това как протича процедурата, възстановителния период, както и ще получите указания какво да правите преди и след операцията.

Операцията се извършва под пълна упойка, въпреки че може да се направи и с местна упойка и венозно седиране. Продължителността е около 3 часа. Започва се с разрез в окосмената част на слепоочната област над ухото. Разрезът се спуска пред ухото, като минава зад хрущяла наречен трагус. После продължава пред долната част на ухото, завива зад ушната гънка до средата на ухото и продължава в окосмента част на главата. Разрезите са фини и белезите от предната част на ухото бързо избледняват. След като се направят разрезите, кожата се отделя от подлежащата съединителна, мускулна и мастна тъкан. Тази тъкан се придърпва в посока нагоре и настрани като излишната част се изрязва. Накрая кожата се изпъва в същата посока, излишната част от нея също се изрязва и се зашива. След като приключи процедурата ще ви бъде поставена хирургична превръзка, която да предпазва разрезите.

Като резултат от фейслифта лицето изглежда по-младо, гладко и привлекателно. Трайността на постигнатия ефект е индивидуална, от 10 до 15 години и зависи преди всичко от възрастта и състоянието на кожата. То се определя от нейното кръвоснабдяване и еластичност, които с годините намаляват. Освен това, при пушачите кожата е по-тънка и слаба и резултатът обикновено трае по-малко време, отколкото при непушачите. За да се стабилизира резултатът при пушачите е препоръчително две седмици преди и след операцията да спрат цигарите и да ползват крем за лице, богат на кислород.

След операцията обикновено има оток и синини. Студените компреси могат да помогнат тези симптоми да отшумят по-бързо.  Белезите, не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина или когато това става, те трябва да бъдат намазани с висок слънцезащитен фактор, за да не пигментират.

Фейслифт - Bellissimo clinic
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация