Защо да изберете Bellissimo Clinic?

 

Липолитикът е ефективно средство за борба с телесните мазнини. Процедурата Ви позволява бързо, ефективно и безболезнено да се отървете от нежеланите натрупвания на мастни клетки (адипоцити), намиращи се в клепачите, бузите, брадичката, бедра, корем, ръце и всяка зона, предразположена към натрупване на мазнини. Премахването на мазнините от проблемните зони се случва в резултат на действието на подбрано лекарство със специално предназначение, инжектирано под кожата. Този метод е изключително ефикасен за справянето с излишните отлагания по лицето. Под въздействието на липолитиците мастните клетки в засегнатата област се трансформират и напускат тялото завинаги. След няколко приложени процедури, лицето на пациента забележимо отслабва, което му придава свежест и младолик вид.

Липолитикът, още познат като дезоксихолева киселина, се състои от соев ензим, в комбинация с допълнителни вещества, за да се подобри състоянието на кожата. Въвеждането му в подкожната мастна тъкан води до повишаване на налягането в клетките, в резултат на което те се разкъсват. По този начин адипоцидите се разгрждат до молекули на мастна киселина и глицерол. Така мастните клетки безвъзратно напускат областта на лицето.

Преди интервенциятаа трябва да премиенте през консултация с наш специалист, който ще Ви разясни за грижата след процедурата, броят на интервенциите, които ще бъдат приложени за оптимален ефект, а също така и какъв точно резултат да очаквате. След извършената интервенция трябва да сведете физическата си активност до минимум. През този период трябва да се избягват високите температури. Препоръчително е да се направи курс от 3-5 процедури. За оптимален ефект може да се комбинира с RF lifting.

Липолитик - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Липолитик
 ЦЕНА
Разграждане на мастни депа- Липолитик200-300 лв/ зона
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic