Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Блефаропластиката има за цел да отвори и освежи погледа на лицето. По време на процедурата се отстраняват излишната кожа, мастна тъкан и в някои случаи мускулна тъкан от областта на клепачите. Блефаропластиката се разделя на две отделни процедури – горна и долна блефаропластика, т.е. корекция на горни и долни клепачи. Много често двете процедури се извършват заедно. С операцията се коригира увисналата кожа на горния клепач. Премахват се и мастните сакове. Операцията коригира т.н. “торбички”. Премахват се мастните сакове.

Най-добрите кандидати за блефаропластика са физически здрави и добре информирани за процедурата. Обикновено са на възраст над 35 години, въпреки че генетичните фактори могат да бъдат причина, за да бъде препоръчано това лечение и при по-младите хора. Кандидатите могат да не бъдат одобрени, ако те имат някои от изброените състояния: Сухота в очите, Високо кръвно налягане, Сърдечно-съдови заболявания, Диабет, Глаукома или Базедова болест.

Първата стъпка е да преминете през консултация с наш специалист, където ще се запознаете с цялата процедура, ще зададете всичките си въпроси и ще уведомите Лекаря за заболявания, ако има такива.

Извършва се с локална анестезия и венозно седиране. Времетраенето е около час-два, в зависимост от това дали се прави пластика само на горен или долен клепач или и на двата заедно. Операцията може да се извърши и с обща упойка. При горната блефаропластика се прави разрез по дължината на горния клепач, който е добре скрит в гънката на окото. Премахват се излишната кожа и мастна тъкан и когато е необходимо се коригира повдигащия клепачите мускул. При долната блефаропластика оперативният разрез е на 2 милиметра под мигления ръб. Излишната кожа, мастна тъкан и в някои случаи мускулна тъкан се отстраняват. Ефектът се стабилизира с пластика на септалната преграда, която с възрастта изтънява и не задържа мастните сакове. Друг вариант на тази операция е да не се отстраняват мастните сакове, а да се обърнат и пришият към орбиталния ръб. С тази техника се попълват хлътванията в орбиталната област при по-възрастните пациенти и се придава по-младежки вид.

Положителната промяна в погледа на лицето се отразява на цялостната визия и излъчване. Резултатът от операцията е дълготраен. Белезите са малки и след време стават незабележими. През първите дни след операцията се наблюдават отоци и синини под очите. Студените компреси могат да помогнат тези симптоми да отшумят по-бързо. Дискомфортът и болката се повлияват от най- обикновени болкоуспокояващи. Конците се свалят на 4-5- ти ден, но за пълно възстановяване и изчезване на дискомфорта е добре да се предвидят 7-10 дена. Белезите, не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина или когато това става, те трябва да бъдат намазани с висок слънцезащитен фактор, за да не пигментират. През първите 7 дена е препоръчително да се носят очила.

Премахване на хемангиоми(капиляри на лице) - bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Блефаропластика
БлефаропластикаЦЕНА
Корекция на горни клепачиот 3200 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic