Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Уринарната инконтиненция представлява неволно изпускане на урина от пикочния мехур. Стрес уринарната инконтиненция е най-често срещания вид инконтиненция при жените. Мускулите на тазовото дъно, които поддържат пикочния мехур са отслабени поради анатомични проблеми, бременност, раждане, наднормено тегло.

Тя настъпва поради различни причини и при всяка възраст. Когато кашляме, скачаме или повдигаме нещо тежко или при физически упражнения обикновено се изпускат малки количества урина.



Лечението с лазерa SmartXideTouch/Mona Lisa Touch Ви дава възможност за едно по-добро ежедневие без притеснения. Вагиналната неоперативна процедура стимулира производството на нов колаген и еластични влакна, които от своя страна регенерират тъканите като стягат и укрепват стените на влагалището като по този начин се подпомага нормалната функция на задържане на урината.



Предимството на лазерното лечение е, че е напълно безболезнено и не изисква болничен престой. Можете да се върнете към нормалното си ежедневие още същия ден. Това е най-щадящия метод за лечение на стрес инконтиненцията.

Няма нужда от медикаментозно обезболяване, както и няма вероятност от странични ефекти. 



Препоръчително е да се направят 3 процедури през месец като продължителността им трае около 5 минути и има дълготраен ефект.

При повечето пациенти се усеща подобрение още след първата процедура като при по-леки случаи може да бъде достатъчна.

Лазерно лечение на стрес уринарна инконтиненция - Bellissimo Clinic
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic