Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Подобно на други области на тялото, женските полови органи също са засегнати от нормалния процес на стареене, а също и от генетичните им заложби. Намаляването на хиалуроновата киселина, колагена и мазнините води до загуба на обем, отпускане на кожата и поява на асиметрия между големите и малките срамни устни с видим превес на малките. Тези промени на външните женски гениталии са не само естетично неприемливи, но и нарушават сексуалната функция на жената, както и понижават нейната сексуална самооценка и самочувствие.

Oформянето на срамните устни с активната съставка хиалурон е амбулаторна процедура, която е неинвазивна и неболезнена , отнема средно около 20 мин. Пациентката напуска веднага след това клиниката, без ограничения в сексуалния живот. Процедурата се извършва при различни степени на хипотрофия (намаляване) на големите срамни устни, което се среща както при жени в менопауза (вследствие на атрофичните промени), така и при млади жени (след рязко отслабване, раждане, генетично  или интензивна физическа активност, изгаряща мастната тъкан, която изпълва големите лабии).

В Bellissimo clinic извършваме подкожно инжектиране на хиалуронов филър, който успешно запълва и ремоделира двете големи лабии, така че да са симетрични по форма и обем и да покрият малките лабии в известна степен, за да предпазват от инфекции и претриване. Процедурата е неболезнена и краткотрайна. Извършва се под местна анестезия за максимален комфорт на пациента. Ефектът е видим моментално и максимално изявен след седмица. Трайността е около една година.

Преди да се подложите на тази интервенция трябва да преминете през консултация с наш специалист, за да обсъдите възможните резултати и всички Ваши въпроси.

Филър за оформяне на срамни устни - Bellissimo Clinic
Ценовите ни предложения
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic