Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Aко сте преминали през бременност, рязка промяна на теглото или бърз растеж през пубертета, то вие вероятно познавате най-разпространените врагове на кожата – стриите. Те могат да се намират почти по цялото тялото, като обикновено се намират в областта на корема, паласките и вътрешната част на ръцете. В клиника Белисимо предлагаме няколко алтернативи на бърз и безболезнен метод за премахване на стриите. В премахването на стрии естетичната дерматология постига много добри резултати. С помощта на съвременните технологии не само може да се постигне премахване на стриите и да се подобри дермата. Стриите могат да бъдат премахнати с CO2 лазер. Това е революционен пробив в областта на дерматологията. Резултатите могат да бъдат бързи и впечатляващи. С новата революционна технология – т. нар. Фракционен CO2 лазер – се осъществява „изпаряване” на повърхностните епидермални слоеве и специфично топлинно въздействие върху дълбоките структури на кожата.По време на самата процедура не се наранява цялата кожа, а само отделни участъци от нея под формата на микроскопични колони –микротермални зони. Всяка такава зона е заобиколена от здрава и незасегната от лазера област. С тази процедура се позволява на кожата да се възстанови много бързо, дори при обработване на по-големи повърхности. Така се активира производството на нови здрави колагенови влакна, които изглаждат релефа на кожата, подобряват възстановяват нейната структура, плътност и еластичност. Другият метод за премахване на стрии е чрез Дермапен. Действа на принципа на множество убождания с малки игли, които микроскопично перфорират кожата и ускоряват оздравителните процеси в нея. Процедурата не е болезнена, тъй като се прилага обезболяващ крем в третираната зона. При премахване на стрии по този начин също така се активира кръвоснабдяването и метаболизмът на кожата, което води до по-добрия ѝ външен вид. Това е една процедура с изключително добри и дълготрайни резултати.

 

Отстраняването също е възможно и с PLEXR. Той предоставя бързо и лесно премахване на периумбиликални стрии. Представлява 100% дигитален микроплазмен уред, който трансформира тъканите от най-горния слой на кожата от твърдо в газообразно състояние.

 

Процедурата е безопасна и безболезнена. Необходими са няколко на брой интервенции, за да се достигне оптимален и най-добър ефект. Лекарят, по време на консултацията преценява и Ви уведомява за това колко от тях ще Ви бъдат нужни. 

Премахване на стрии - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Премахване на стрии
Choose your way to contact Bellissimo Clinic

BOOK NOW

ONLINE

0700 70 888

NATIONAL LINE

ASK US

ONLINE

LOCATION

102 Bulgaria Blvd

request a consultation

ОНЛАЙН РЕЗЕРВИРАНЕ НА ЧАС

Имате ли нужда от помощ?

Премахване на стрии

Цени

Премахване на стрии

от 100 лв.