Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Aко сте преминали през бременност, рязка промяна на теглото или бърз растеж през пубертета, то вие вероятно познавате най-разпространените врагове на кожата – стриите. Те могат да се намират почти по цялото тялото, като обикновено се намират в областта на корема, паласките и вътрешната част на ръцете. В клиника Белисимо предлагаме няколко алтернативи на бърз и безболезнен метод за премахване на стриите. В премахването на стрии естетичната дерматология постига много добри резултати. С помощта на съвременните технологии не само може да се постигне премахване на стриите и да се подобри дермата. Стриите могат да бъдат премахнати с CO2 лазер. Това е революционен пробив в областта на дерматологията. Резултатите могат да бъдат бързи и впечатляващи. С новата революционна технология – т. нар. Фракционен CO2 лазер – се осъществява „изпаряване” на повърхностните епидермални слоеве и специфично топлинно въздействие върху дълбоките структури на кожата.По време на самата процедура не се наранява цялата кожа, а само отделни участъци от нея под формата на микроскопични колони –микротермални зони. Всяка такава зона е заобиколена от здрава и незасегната от лазера област. С тази процедура се позволява на кожата да се възстанови много бързо, дори при обработване на по-големи повърхности. Така се активира производството на нови здрави колагенови влакна, които изглаждат релефа на кожата, подобряват възстановяват нейната структура, плътност и еластичност. Другият метод за премахване на стрии е чрез Дермапен. Действа на принципа на множество убождания с малки игли, които микроскопично перфорират кожата и ускоряват оздравителните процеси в нея. Процедурата не е болезнена, тъй като се прилага обезболяващ крем в третираната зона. При премахване на стрии по този начин също така се активира кръвоснабдяването и метаболизмът на кожата, което води до по-добрия ѝ външен вид. Това е една процедура с изключително добри и дълготрайни резултати.

 

Отстраняването също е възможно и с PLEXR. Той предоставя бързо и лесно премахване на периумбиликални стрии. Представлява 100% дигитален микроплазмен уред, който трансформира тъканите от най-горния слой на кожата от твърдо в газообразно състояние.

 

Процедурата е безопасна и безболезнена. Необходими са няколко на брой интервенции, за да се достигне оптимален и най-добър ефект. Лекарят, по време на консултацията преценява и Ви уведомява за това колко от тях ще Ви бъдат нужни. 

Премахване на стрии - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Премахване на стрии
Choose your way to contact Bellissimo Clinic

0700 70 888

NATIONAL LINE

ASK US

ONLINE

LOCATION

102 Bulgaria Blvd

request a consultation
×
×

Cart

Формуляр за рекламация

Имате ли нужда от помощ?

Премахване на стрии

Цени

Премахване на стрии

от 100 лв.