Лечение на кожни проблеми, без рискове, болка, белези или болничен престой
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

PLEXR Soft Surgery

Често в Дерматологията се срещат кожни образувания, които, макар и доброкачествени, са по-малко привлекателни и притесняват пациента освен здравословно и чисто естетически.
Най-често това са: фиброми, брадавици, целуларни невуси, ксантелазми. Премахването им обикновено включва лазерни или енергийно-базирани устройства, които имат потенциалния недостатък да създадат повече травма и дори възможността за остатъчен белег.

Технологията PLEXR е първият в света коагулатор на плазма, с който е възможно да се лекуват широк спектър от кожни проблеми, без рискове, болка, белези или болничен престой. Веднага след процедурата пациентът може да премине обратно към нормалното си ежедневие.

Кожни състояния, лекувани чрез PLEXR:

Премахване на леки кожни израстъци, известни като дерматофиброми
Премахване на веруки (бенки)
Лечение на ксантелазми, които представляват жълти отлагания на мазнини под кожата, обикновено близо до клепачите
Премахване на фиброми ( кожни висулки)

– Фибромите са често срещани доброкачествени образувания, представляващи малки израстъци по кожата. Причините за появата им са неясни, но съществуват различни предразполагащи фактори като фамилна обремененост, ендокринни или хормонални смущения, затлъстяване. Често се появяват по време на бременност или през менопаузата. В някои случаи са свързани и с поява на себорейни брадавици.

Фибромите най-често са множествени и се локализират по лицето, шията, под мишниците, под гърдите, в слабините, но могат да са разположени и по други части на тялото. Представляват малки (няколко милиметра) и рядко по-големи (до 1-2 см) сферични, „стегнати” в основата си висулки с кафеникав цвят или с цвета на околната кожа. Добре е да се знае, че те никога не се променят злокачествено.

 

Ценовите ни предложения
Лечение на кожни проблеми, без рискове, болка, белези или болничен престой
ПРЕМАХВАНЕ НА КОЖНИ ОБРАЗУВАНИЯ С PLEXR ЦЕНА
Премахване на кожни образувания: фиброми, себорейни и вирусни брадавици, кондиломи и други 50-100 лв. / бр.
Премахване на кожни образувания: множествени 200-400 лв.
Премахване на ксантелазми 300 лв.
Заличаване на постоперативни/посттравматични белези 100-300 лв.
Резултати
Въпроси и отговори

Използвайки иновативна технология за сублимация, устройството PLEXR йонизира газовите частици над зоната за третиране, за да превърне повърхностните кожни клетки в газ. След това всеки кожен проблем се отстранява, без да са необходими разрези или увреждания на околната тъкан, често срещан проблем при много от наличните терапии, базирани на лазер и светлинна енергия.

 Продължителността на лечебната ви сесия и броят, който ще ви е необходим, зависи от състоянието на кожата, което се лекува. Обикновено сесията ще продължи от пет до тридесет минути, като най-често проблемът се решава само с едно посещение при лекар.

 Широка гама от кожни проблеми могат да бъдат лекувани много ефективно с PLEXR. Голям брой и вид кожни лезии и образувания, включително бенки, мелазма, ксантелазми, фиброми и слънчеви петна, могат да бъдат безопасно и ефективно отстранени по напълно неинвазивен начин.

Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic