Премахване на кожни образувания с лазер

 

Има много причини, поради които може да се извърши процедура за лазерно отстраняване на кожни образувания: естетически непривлекателен външен вид, за намаляване на дискомфорта, когато се наранява редовно (например по време на бръснене), или ако нарушението е свързано с локализацията му, когато се търка или притиска с дрехи .

Лазерите са един от успешните методи за премахване на кожни образувания такива като брадавици, фиброми, кондиломи, кокоши трън. Лъчът на лазера е директно насочен към кожното образувание, като по този начин околната тъкан остава незасегната и здрава. Могат да бъдат третирани с СО2 лазер ДЕКА и с PLEXR. Последното поколение лазери гарантират успешни резултати.

Бърза, безболезнена процедура, която гарантира невъзможност за повторна поява на същото място. С много кратък или нулев възстановителен период, тъй като няма нарушение на околните тъкани.
Прилага се локална анестезия преди отстраняване на образуванието. Лазерният лъч се насочва към клетките, които го образуват. Тези клетки абсорбират лъча и по този начин образуванието се изпарява от повърхността на кожата, докато съседната кожа остава непокътната. След като процедурата приключи, лекарят ще обясни как трябва да се грижи за кожата у дома.

Начинът за премахване на всякакъв вид образувания трябва да бъде определен от лекар ,който след преглед на образуванията да се спре на най-подходящия в конкретния случай.


Премахване на кожни образувания с лазер (Со2-DEKA) - Bellissimo Clinic
Премахване на кожни образувания с лазер ( CO2-DEKA)
Премахване на кожни образувания с лазер ( CO2-DEKA)PRICE
Премахване на кожни образувания с лазер ( CO2-DEKA)
от 50 лв. до 400

ЛОКАЦИЯ

БУЛЕВАРД БЪЛГАРИЯ 102

Запази час за консултация