Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Нежеланите кръвоносни съдове, като спукани капиляри, капилярни звезди, разширени венозни мрежи в областта крайниците са естетичен проблем за много хора. Успехите в областта на лазерните технологии и апаратурата, с която разполагаме в клиника Bellissimo решават този проблем максимално ефективно, бързо и безболезнено.

 

Лазерното премахване на капиляри и повърхностни кръвоносни съдове за разлика от традиционните методи използвани досега, протича без усложнения и увреждане целостта на кожата. Справянето с този проблем изисква освен провеждането на процедури от естетичен характер и спазването на определен двигателен режим, носене на компресивни чорапи и при значителен дискомфорт – консултиране със специалист и по-нататъшна терапия.

 

Най-ефективен метод за премахване на капилярите по тялото е лазерното третиране със Nd YAG лазер с последен модел лазерна система с дължина на светлината 1064 nm. Този лазер успешно премахва капиляри, спукани микрокръвоносни съдове и хемангиоми по тялото. Дължината на лазерната светлина е 1064 nm и позволява третиране на дълбокоразположени капиляри. Уникалният лазер от последно поколение позволява да се избере най-подходящата дължина на вълната и продължителността на импулса, което ограничава до минимум възможността за термично увреждане и други нежелани ефекти. При лазерното третиране на неестетични кръвоносни съдове с Nd:YAG лазер, се доставя светлинен импулс, чиято енергия се поглъща от хемоглобина на кръвта. Тя се трансформира в топлина, предизвикваща коагулация на кръвта и своеобразно “заваряване” на стените на нежелателния кръвоносен съд, което води до неговото унищожаване. Кръвният поток респективно се пренасочва към вени, разположени по-дълбоко под повърхността на кожата.

 

Продължителността на процедурата зависи от броя и гъстотата на третираните съдове. За звездовиден хемангиом – обработката е за секунди, но за обработка на множество капиляри на долните крайници е необходимо повече време.

Разширени вени - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
ЛЕЧЕНИЕ С Nd:YAG ЛАЗЕР
ЛЕЧЕНИЕ С Nd:YAG ЛАЗЕРЦЕНА
Премахване на разширени съдове – Премахване на единични хемангиоми50 лв. / бр.
Отстраняване на капиляри – съдове на долен крайник100-600 лв.
  
  

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic