Защо да изберете Bellissimo Clinic?

С темпоралния брау-лифт се извършва оперативното повдигане на външния край на веждите, подобрява се състоянието на “Пачия крак” /бръчките във външния ъгъл на очите/, както и на кожата под долния клепач. Лицето добива по-свежо и младолико излъчване, благодарение на по-отворения поглед. Процедурата е подходяща за млади-хора, както и за такива на средна възраст, които са в добро здравословно състояние. Много често процедурата се извършва заедно с други корекции по лицето.

Когато процедурата се извършва самостоятелно се използва местна упойка и венозна седация. Когато има и други корекции, упойката е обща. Времетраенето е около един час. Разрезите се правят в окосмената част на главата, на 3-4 см от линията на косата, в областта на слепоочията. След това кожата се отпрепарира, подлежащите тъкани се изтеглят нагоре и настрани и разрезите се зашиват. Поставя се хирургична превръзка. Като резултат от повдигането на веждите лицето изглежда по-младо и привлекателно. Трайността на постигнатия ефект е индивидуална, от 1 до няколко години и зависи преди всичко от състоянието на кожата. То се определя от нейното кръвоснабдяване и еластичност, които с годините намаляват.

Процедурата не е болезнена и възстановяването е бързо. Конците се свалят на 7-ия ден. Превръзките се носят 4-5 дена. Повечето пациенти се връщат на работа след седмица. Този период е достатъчен, за да изчезнат умерените кръвоизливи. През първата седмица главата трябва да се мие с антисептичен сапун, за да не се инфектират разрезите. Белезите, не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина или когато това става, те трябва да бъдат намазани с висок слънцезащитен фактор, за да не пигментират.

Foxy Eyes - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
ПОВДИГАНЕ НА ВЕЖДИ/ТЕМПОРАЛЕН ЛИФТИНГ
ПОВДИГАНЕ НА ВЕЖДИ/ТЕМПОРАЛЕН ЛИФТИНГ ЦЕНА
Повдигане на вежди (Браулифт) от 3000 €
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic