Естествен метод за подмладяване и възстановяване на кожата
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

В естетичната медицина Плазмотерпията се използва превантивно при хора под 30-годишна възраст, за да се предотврати разграждането на колаген, докато при 40-годишна възраст се използва за забавяне на процеса на стареене. Може да се прилага за предотвратяване и лечение на стареенето на кожата, при бръчки на лицето, стягане на отпусната кожа, борба с целулита, както и за лечение на други естетически проблеми като белези (белези от операция или от акне), алопеция и косопад.

За разлика от хетероложната мезотерапия, при която се използват вътрешнодермални импланти като хиалуронова киселина, аминокиселини, витамини, антиоксиданти, революционният метод на автоложна мезотерапия използва собствената плазма на пациента за освобождаване на растежни фактори.

При 50-годишна възраст и нагоре се използва като терапия за обратимостта на разграждането на колагена и за укрепване на кожата с нов колаген.

 Какво представлява колагенът?

Колагенът е протеин на кожата, който се съдържа в междуклетъчното пространство на кожата, сухожилията, хрущяла и други тъкани на тялото. Той се произвежда от фибробластите и отговаря за еластичността и здравината на тъканите. Времето заедно с външни фактори като тютюнопушене, стрес и слънчева радиация (основно uvb) са отговорни за разрушаването на колагена. Когато колагенът на кожата се разпадне, твърдостта на кожата се изгубва и тя се отпуска.

Мезторепията е метод за активиране на колагена с растежни фактори, произведени изключително от тромбоцитите на същия организъм = PRP, Platelet Rich Plasma autologous therapy.

Това е техника на напълно естествено стимулиране на клетките (фибробласти) на същия организъм. Резултатите се проявяват постепенно и имат голяма продължителност.

За да можем да получим качествени PRP, се нуждаем от одобрени машини за центрофугиране и концентриране на тромбоцити. Лекарят ще реши колко PRP ще бъде необходимо за интервенцията, която ще се извърши. Кръвта се взема от пациента. След това се центрофугира. Подходящата серумна плазма се използва като инжектируем материал по лицето, шията, деколтето, гръбната повърхност на ръцете чрез метода на мезотерапията. Има леко зачервяване и дразнене в областите на прилагане, което може да продължи до 24 часа.

Терапията може да се повтори след един месец, 2-3 пъти през всички сезони на годината.

Автоложната инжекционна мезотерапия с плазма, обогатена с тромбоцити, е подходяща за всички възрасти. Плазмената терапия може да се комбинира с традиционните хидратиращи мезотерапии и с подхранването на кожата.

Прилага се също и върху скалпа за подобряване на растежа на космите в комбинация с активните фактори на растежа на космените фоликули – мезотерапия на скалпа.

Вампирски лифтинг или PRP (Platelet rich plasma)(плазмотерапия)
Ценовите ни предложения

оферти за многократни посещения

пакетни предложения с -30% отстъпка

Платете 3 процедури плазмотерапия за лице или за коса и получавате 30% намаление
Платете 5 процедури плазмотерапия за лице или за коса и получавате 50% намаление
* Офертата не се комбинира с други оферти

пакетни предложения с -30% отстъпка

Платете 3 процедури плазмотерапия за лице или за коса и получавате 30% намаление

Платете 5 процедури плазмотерапия за лице или за коса и получавате 50% намаление

* Офертата не се комбинира с други оферти

ВИДОВЕ ПЛАЗМОТЕРАПИЯ ЦЕНА
Вампирски лифтинг (PRP) Плазмотерапия 400 лв.
Инжекционен Плазмолифтинг лице (PRP) 400 лв.
Инжекционен Плазмолифтинг лице и шия (PRP) 500 лв.
Плазмотeрапия за коса (PRP) 400 лв.
Микронийдлинг + плазмолифтинг лице (PRP) 500 лв.
Резултати
Въпроси и отговори
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic