100% ефективно лазерно премахване
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Основните медицински приложения на Q-switched лазера са премахването на естествени пигментации, като: лентиго, слънчеви и старчески петна, премахване на татуировки, перманентен грим, микропигментация и др. Осигурява се безопасно и ефективно отстраняване, без кървене и образуване на рани или белези. Няма необходимост от инжекционно обезболяване.

Q-Switched е и единственият лазер, който премахва на 100 процента пигментациите и соларните петна. В процеса на заличаване на татуировките, целта е разрушаване на мастилото, с което те са изработени.

Q-switch Nd:Yag: 532 nm

Този лазер създава зелена светлина с високо поглъщане от червени, оранжеви, лилави и по-слабо от жълти пигменти. Тази дължина на вълната се отличава и с високо поглъщане от меланина, затова е подходящ за заличаване на пигментации и соларни петна.

Q-switch Nd:Yag: 1064 nm

Този лазер създава светлина, близка до инфрачервената, и се поглъща от всички тъмни пигменти на мастилото. Затова е подходящ за премахване на черни, кафяви, сиви, тъмносини цветове. Тази дължина на вълната слабо се абсорбира от меланина и затова този лазер е подходящ за хора с по-тъмна кожа.

Комбинацията от тези 2 дължини на вълните в Q-switch режим дава възможност за премахване на различни по цвят пигменти.

За пълното премахване на пигментацията често са необходими повече от една процедура. Всичко зависи от:

– Вида на пигмента(органичен или неорганичен).
– Колко дълбоко е разположен.
– Цвета на пигмента.

Зоната на третиране се обезболява с локален анестетичен крем. По време на процедурата се усеща съвсем леко парене , което се понася добре. Веднага след обработване с лазер мястото побелява, след няколко минути това побеляване изчезва. След това се слага лед.

По време на заздравяването се образуват корички, които правят обработената област по-тъмна, но след като паднат коричките се вижда , че има просветляване на третираната област. Следващата процедура може да бъде направена след 3 седмици. През възстановителния период трябва да се използват епителизиращи локални средства и слънцезащитни кремове.

Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic