Подобрява и възстановява текстурата и вида на кожата
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Лазерният пилинг е иновативна процедура, чиято цел е с помощта на лазер да подобри и възстанови текстурата и вида на кожата. Лазерният пилинг е подходящ за фини бръчици, неравномерен тен, за премахване на най-горния слой на кожата като я прави видимо възстановена и озарена.
Необходимо е да се отбележи, че с аблативен СО2 лазер може да бъде извършен както повърхностен пилинг, така и дълбок рисърфейсинг.

Чрез използването на технологията на DEKA Вашият лекар може Ви осигури перфектното неинвазивно решение за дерматологично лечение, винаги извършвано напълно безопасно и при това с минимално време за възстановяване и странични ефекти.

пилинг за лице - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Грижи се за финните бръчици и неравномерния тен
ЛАЗЕРЕН ПИЛИНГ ЦЕНА
CO2 пилинг 500 лв.
Въпроси и отговори

Лазерът въздейства върху повърхностния слой на кожата, като едновременно затопля дълбоките слоеве. Това стимулира образуването на колаген. Новите колагенови влакна спомагат за образуването на нова кожа, която е по-гладка и по-здрава.

 Поставя се локален анестетичен крем и процедурата протича безболезнено.

 Времетраенето на процедурата е между 30 и 60 минути.

 Лазерният Со2 пилинг не е подходящ за пациенти с активно акне, активна инфекция, както и такива на определен вид лечение. Задължително се консултирайте се с вашия лекар преди провеждане на процедурата, за да бъдат избегнати евентуални усложнения.

 Обикновено са необходими между 3 и 14 дни за пълно възстановяване. Имайте предвид, че колкото по-дълбока е процедурата, толкова по-дълъг се очаква да бъде и възстановителния период.

Странични явления се наблюдават по-често при по-тежката процедура – лазерен Co2 рисърфейсинг. Тъй като лазерният пилинг действа повърхностно, странични ефекти се наблюдават изключително рядко.

Това включва:
Зачервяване (еритем)
обрив
подуване
хиперпигментация
Спазвайте съветите на вашия лекар, за да избегнете появата им и да преминете по-леко през възстановителния период.

Избягвайте задимени и замърсени пространства няколко дни след процедура. Кожата ви ще бъде чувствителна и на слънчевите лъчи, затова е наложителна употребата на слънцезащитен фактор, минимум SPF 30. Също така е препоръчително използването на щадящи продукти за почистване и хидратация.

СО2 лазерните процедури са перфектното решение за чиста и здрава кожа.

Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic