Защо да изберете Bellissimo Clinic?

С течение на времето лицето губи обем, образуват се гънки, кожата започва да се отпуска неравномерно. Лекарят трябва да има „двойно виждане“: първо, да бъде в състояние да види ясно областите, в които има загуба на обем и да покаже тази загуба на пациентите, и второ, да бъде в състояние да визуализира това, което ще се постигнe с предлаганата процедура. Намаленият обем и неестетичното отпускане променят общата изразителност на лицето и му придават уморен и тъжен вид. Изключително важна е правилната оценка на състоянието на структурите на лицето и неговата деформация, за да се постигне прецизно естетично моделиране и коригиране на белезите на стареене. Преди години единственото решение беше оперативният лифтинг, но днес благодарение на висококачествените и абсолютно безопасни дермални филъри е възможно да се преоформи лицевият овал, да се попълнят дълбоките бръчки и назолабиалните гънки, да се придаде обем в зоните, където е необходимо, да се моделира брадичката, да се коригира линията на долната челюст и да се възстанови хармонията на лицето. Разбира се, цялостното ремоделиране на лицето не може да се извърши само с един дермален продукт, а с гама от подходящи хиалуронови филъри.

Моделирането на лицето е инжекционна процедура. За целта му може да се контурира челюстта, да се сложи филър в скулите, за да бъдат по-изпъкнали, а също и да се сложи филър в брадичката. Лекарят определя точките на инжектиране на филъра, съобразявайки се с анатомичните особености на лицето на пациента, като процедурата започва от горната и средната част на лицето. При постигане на обем в тези зони и хармоничен баланс, се преминава към третиране на долната трета. Самата процедура продължава 30 минути. За осигуряване на комфорт, особено при пациенти с нисък праг на болка, се прилага локална анестезия. Резултатът е видим веднага след процедурата. Възможно е в зоната на инжектиране да се появи зачервяване, лек оток, синина или повишена чувствителност, които изчезват бързо (в рамките на няколко часа до 2-3 дни). Филърът се разпределя равномерно в съответните зони на инжектиране, а резултатът е видим веднага. 

Преди самата интервенция се препоръчва консултация със специалист, за да уточните резултатите, които ще бъдат перфектни за Вас и Вашата форма на лицето, а също и да зададете въпросите си.

Ценовите ни предложения
Контур на лице
Контур на лицеЦЕНА
Контур на лицеот 400лв
Резултати

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic