Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Хирургичната ексцизия, още познато като отстраняване на кожно образувание представлява цялостно премахване на доброкачествени (невуси, кисти, себурейни веруки и др.) и злокачествен образувания по кожата. По този начин се премахва напълно рискът от злокачествено израждане (малигнизация) и разпространение в околната кожа или други органи на тялото. Преди самата интервенция трябва да преминете през консултация с наш специалист, за да може да зададете всичките си въпроси и той да уточни как протича процедурата.

 

След изрязване на лезията със скалпел, раната се затваря посредством хирургични конци и се покрива със стерилна водоустойчива превръзка. Интервенцията трае между 20-30 минути, в зависимост от големината на третираната зона. Възможно е да има лек оток след интервенцията. Рядко има кървене и отпускане на конците. Много рядко се появяват кожни инфекции и алергична реакция към анестезията. 

 

Оперативната рана зараства за 7 до 10 дни. Препоръчително е да не се мокри поне за 48 часа и да се избягват прекомерни физически усилия до премахване на конците.

Дерматологичен преглед - Bellissimo Clinic
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic