Решава проблемите от интимен дискомфорт и подобрява вагиналното здраве
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Страдате ли и от интимен дискомфорт?

Интимен дискомфорт като сухота, парене, уринарна инконтиненция може да възникне и по време на менопаузата или след раждане. Основната причина често е атрофичен вагинит – заболяване, което може неблагоприятно да повлияе върху качеството на живот и отношенията с партньора. Сред жените, страдащи от него:

75 % заявяват, че вагиналната атрофия негативно е повлиява на живота им
63 % не считат, че вагиналната атрофия е хронично заболяване
44 % казват, че не са посещавали гинеколог, за да намерят решение
4 % само разбират общите симптоми на вагиналната атрофия

MonaLisa Touch®
НОВАТА ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ГРИЖА ЗА ВАШЕТО ВАГИНАЛНО ЗДРАВЕ

MonaLisa Touch® е процедура за функционално подмладяване на интимните части, базирана на специален фракционен лазер CO2, специално създаден за лигавицата на влагалището.

MonaLisa Touch® предотвратява и се справя със спадовете на естроген във вагиналната тъкан (обикновено възникващи по време на менопаузата или след раждане) като реактивира производството на нов колаген и възстановява предишното състояние на лигавицата на влагалището.

MonaLisa Touch® в момента е най-ефективното нехирургично и нелекарствено решение за предотвратяване и лечение на вагинална атрофия и ефектите от нея, с които много жени се сблъскват по време на менопаузата и след раждане.

КАК ДЕЙСТВА. ФРАКЦИОНЕН ЛАЗЕР: КОМБИНАЦИЯ ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ИЛИ БОЛКА

Лазерът CO2 нежно въздейства върху вагиналните стени чрез специален скенер, създаващ едва забележими микро-лезии, които са необходими за отключването на процес на неоколагенеза (производство на нов колаген) и преобразуването и повторното уравновесяване на компонентите на лигавицата на влагалището.

Така действието на лазера безопасно и безболезнено реактивира и възстановява правилното функциониране на съответните урогинетални структури, като в същото време облекчава симптомите на уринарната дисфункция (лека инконтиненция в резултат от стрес).

Отключва се процес на регенериране на тъканите продължаващ със седмици, но стимулацията възниква веднага и се усеща значително подобрение още след първата процедура.

РЕЗУЛТАТИТЕ: ПЪЛНО РЕГЕНЕРИРАНЕ НА ТЪКАНИТЕ, СТАРТИРАЩО ОЩЕ СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА

Така тъканта на лигавицата става по-подхранена и хидратирана, а епителът по-дебел, по-тонизиран (вагинално стягане) и еластичен. Това също така възстановява правилното вагинално pH, което спомага за поддържане на неутрална защитна бариера и намалява риска от инфекция.

Едно лесно лечение, траещо само няколко минути, без болка, странични ефекти или време за възстановяване, може да възвърне на тъканите предишния им тонус и еластичност, с положителен ефект върху качеството на живот и личните взаимоотношения.

ВАГИНАЛЕН ДИСКОМФОРТ

Често пренебрегван проблем, който значително влияе върху качеството на живот.

АТРОФИЧЕН ВАГИНИТ

Спадът на естроген, възникващ с менопаузата или дори по време на кърмене след раждане, причинява редица проблеми, които могат сериозно да повлияят върху социалния живот и личните взаимоотношения. Един от най-неприятните проблеми е атрофичният вагинит, който представлява липса на подхранване и хидратация на клетките на лигавицата на вагината. Това състояние причинява прогресивно изтъняване на лигавицата на вагината и вулвата, които впоследствие стават по-деликатни, чувствителни и по-податливи на нараняване.

Вагиналната сухота, паренето и непрестанното раздразнение за резултат от атрофичния вагинит, за които често не се говори, тъй като някои считат, че това е естествено последствие от менопаузата и след раждане. Благодарение на лазерните техники този проблем вече може да бъде предотвратен и решен безопасно и безболезнено.

БОЛКА ПО ВРЕМЕ НА ПОЛОВ АКТ (ДИСПАРЕУНИЯ)

Едно от последствията от атрофичния вагинит е диспареунията – болезнен полов акт. Атрофичната вагина е тънка, крехка, губи еластичност и преди всичко е суха и нелубрикирана. Това причинява болка по време на полов акт с редица негативни последствия върху взаимоотношенията на двойката, които водят до загуба на сексуално желание и притеснения по време на интимни моменти с партньора.

Диспареунията може да бъде причинена и от болка в перинеалната област в резултат от белега от епизиотомията или след разкъсване при спонтанно раждане.

Осъзнаването на причината за болката и използването на лечение с последно поколение лазер в момента е най-ефективният начин за преодоляване на този симптом.

УРИНАРНА ИНКОНТИНЕНЦИЯ

Това е един от най-често срещаните женски проблеми при жени на възраст над 35 години, който сериозно влошава качеството на живота им. Има различни видове и степени: от стресова (смях или кашлица, вдигане на тежко), неотложна (неволево изпускане на урина в резултат от липсата на контрол от мозъка на позива за уриниране), смесена (инконтиненция от комбинация от стрес и уринарна нужда) или от рефлукс (възниква, когато пикочният мехур е толкова пълен, че вътрешното налягане е по-голямо от това на уретрата).

Смущението и срамът пречат на жените да се изправят срещу проблема, с който те често се примиряват, но вече има най-съвременно и минимално инвазивно лечение, което може да спомогне за решаването му.*

* Уринарната инконтиненция е сложен проблем, който изисква внимателно диагностициране от лекар преди лечение.

 

 

Вагинално подмладяване
Ценовите ни предложения
Решава проблемите от интимен дискомфорт и подобрява вагиналното здраве
ПРОЦЕДУРИ ИНТИМНА ЕСТЕТИКА ЦЕНА
Mona lisa touch (лазер за вагинално подмладяване и стягане, терапия за уринарна инконтиненция, вагинална атрофия) 700 лв.
Лабиопластика (Намаляване на срамни устни) 1200 €
Аугментация на Джи-точката (G-Shot – усилв.ане) 600 лв.
Уголемяване на пенис ??? лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic