Активирайте анти-ейджинг потенциала на кожата си!

Милиони жени и мъже по света обичат RADIESSE®, тъй като предлага много повече от просто запълване на линията и обемно попълване. RADIESSE® е филър, който може да активира способността на кожата ви да обновява клетките си.

Специално проектиран и да стимулира естественото производство на колаген в кожата, RADIESSE® може да подобри качеството на кожата ви, за да ви върне вид -„по-млад от колкото сте“. Възстановете кожата си и се насладете на дълготрайни резултати с RADIESSE® от Merz Pharmaceuticals GmbH в Bellissimo Clinic.

С напредването на възрастта се случват фундаментални промени в кожата ни. Постепенно губи поддържащата я структура от колаген и еластин – двата основни компонента, които дават на кожата ни здравина и еластичност. Това от своя страна изключва обновяващите кожата ни клетки: дермалните фибробласти. Нашата кожа не може повече да се възстановява – и признаците на стареене стават видими.

Независимо от възрастта, кожата ни крие самообновяващ се потенциал, който само чака да бъде разкрит! Действайки като скеле, RADIESSE® може да превключва фибробластите от “изключени” до “включени” отново. Веднъж активирани, тези клетки произвеждат нов колаген и еластин за укрепване и възстановяване на кожата отвътре.

RADIESSE® – ПОВЕЧЕ ОТ ФИЛЪР!

Какво е Radiesse?

Radiesse® съдържа калциеви микросфери (CaHA), имплементирани във воден гел носител. RADIESSE® работи по два различни начина.

През първите три месеца инжекциите действат като козметичен попълнител, насищайки кожата и намалявайки появата на фини линии на лицето. След това микросферите стимулират производството на колаген, еластин и растежа на тъканите в и около зоната на инжектиране. С течение на времето гелът се абсорбира, докато образуването на колаген продължава в третираната зона до 24мес.

Radiesse® ефекти:

✔️ Незабавно запълване и изглаждане на желаната зона – лице, шия и деколте, ръце
✔️ Лифтинг
✔️ Контуриране на линиите на лицето – скули и линии на челюстта, брадичка
✔️ Подобрено качество на кожата – плътност, еластичност и нов колаген.
✔️ Незабавни и дълготрайни резултати от 12-24 месеца.
✔️ Освежен външен вид

RADIESSE® е уникален дермален филтър, който може да бъде съобразен с вашите индивидуални нужди за оптимални резултати.

Radiesse® е първият и единствен одобрен колагенно-стимулиращ филър от FDA (Американска агенция по храни и лекарства), което гарантира с високата безопасност, ефективност и задоволителни резултати при пациентите. Доказателство са над 10 млн. пациенти в целия свят, избрали процедура с Radiesse.

НЯМА ЛИ ДА Е СТРАХОТНО, АКО МОЖЕТЕ ДА ОБНОВИТЕ КОЖАТА СИ ОТВЪТРЕ?

Всички знаем този момент, който когато гледаме снимка или отражението си в огледалото, ни оставя разтревожени … Винаги ли съм изглеждал толкова уморен? Кога се появи тази бръчка? Понякога този „момент с огледалото“ ни кара да искаме да предприемем действия.

Какво представлява колагено стимулиращият филър - Bellissimo dermatology & aesthetic clinic
Ценовите ни предложения
Естествено възстановяване на кожата
RADIESSE ЦЕНА
Radiesse Volume Advantage – 1.5ml 900 лв.
РАЗГРАЖДАНЕ НА ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ ЦЕНА
Хиалуронидаза 300 лв.
Резултати
Въпроси и отговори
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic