Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Процедурата още позната като Ментопластика има за цел да подобри външния вид и контур на брадичката. С поставянето на имплант вдлъбнатите и неиздадени брадички придобиват красива и хармонична, с останалите части на лицето, форма. Процедурата е подходяща за всеки пациент, който е физически здрав и има реалистични очаквания за крайния резултат. Най-често това са пациенти, родени с вдлъбнати, недобре очертани брадички.

Процедурата може да се извърши с местна упойка и венозна седация или с обща упойка. Времетраенето е около един час. В зависимост от избора на хирурга, разрезът може да бъде направен от вътрешната страна на долната устна или под брадичката. Най-често се използва първия вариант, където белегът остава напълно скрит. Имплантът се поставя в направения от хирурга джоб над костта на брадичката. Разрезът се зашива с резорбируеми конци, когато е направен от вътрешната страна на устната.

Резултатът е перманентен и не е необходимо имплантът да бъде сменян. Пациентите могат цял живот да се радват на новата си визия без допълнителни хирургични намеси. През първите дни, най-много до седмица, брадичката ще е подута и отекла. Добре е пациентът да държи главата си вдигната, за да спаднат отоците по-бързо. Може да се постави и торбичка с лед през първите няколко часа след операцията. Възможна е болка при говор или ядене, затова през първата седмица се препоръчват повече течности и меки храни. Следоперативните болки са умерени и се повлияват добре от обикновени обезболяващи. След седмица пациентът може да се върне на работа и да се заеме с ежедневните си задължения.

Преди самата интервенция трябва да преминете през консултация с наш специалист, с когото да уточните желания от Вас резултат и доколко е възожно да се постигне. По време на консултацията трябва да зададе всички Ваши въпроси и да споделите за заболявания, ако има такива и медикаменти, които приемате.

Поставяне на имплант зона брадичка - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Брадичка с имплант
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic

×
×

Cart

Формуляр за рекламация

Имате ли нужда от помощ?
МЕНТОПЛАСТИКА ЦЕНА
Корекция на брадичка с имплант от 2500  €