Изглажда хронично образуваните бръчки по лицето
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Ботокс може да изглади бръчките при мъжете и жените, които са резултат от мимически движения в областта на лицето, като усмивка, намръщване, учудване, концентриране. Наличието на BTX в правилните „ключови” точки, т.е. в правилните мускулни антагонисти, отговорни за различните изражения на лицето, временно възпрепятства тяхната активност, така че липсата на движение на лицето да не „отклонява” съседната кожа, като по този начин намалява задълбочаването на бръчките, причинено от горния механизъм.

BTX се използва често в горната третина на лицето, въпреки че през последните няколко години се използва и в зоната на „пушаческите бръчки” – вертикалните бръчки, които се появяват между ъглите на устата и брадичката, както и на шията.

Странични ефекти от поставяне на BTX

Няма странични ефекти от BTX, когато се прилага правилно. Може да се появи зачервяване на мястото на инжектиране, което изчезва след 2 часа. Също така, може да се появи малка синина на мястото на инжектирането, която бързо изчезва.

Резултати – Продължителност – Повторение на BTX

Резултатите от BTX започват да се проявяват след 4 дни,  след 7 дни имаме около 65% от ефекта на терапията, а след около 2 до 3 седмици имаме почти 100% резултат. Продължителността на активността на BTX е от 4 месеца до 8 – 10 месеца. Повторното прилагане на BTX обикновено се извършва на шест месеца. За първа година се препоръчват три прилагания, а за следващите години – по две прилагания. С времето интервалите стават по-дълги, защото вече „забравяме“ да правим мимики.

Нашата цел са реалистичните резултати както от страна на пациента, така и от страна на лекаря.Младежки и по-отпочинал образ е крайният търсен резултат, докато „замръзналият” и напълно статичен образ от преди години – онзи който изцяло ни отдалечава емоционално не само от нашите близки, но и от самите нас в огледалото, се счита за остарял и естетически неприемлив. Разбира се, отличната квалификация на лекаря за оптимален резултат е абсолютно необходима и не подлежи на обсъждане.

Поставяне на ботокс
Ценовите ни предложения
Ботокс
БОТОКС ЦЕНА
Ботокс – пачи крак250 лв.
Ботокс – Гневна бръчка250 лв.
Ботокс – чело300 лв.
Ботокс – брадичка150 лв.
Ботокс – дъвкателни мускули400 лв.
Ботокс – венечна усмивка (gummy smile)300 лв.
Ботокс – Lip-flip400 лв.
Ботокс – горна част на лице (чело, гневна бръчка, пачи крак)600 лв.
Ботокс – хиперхидроза /длани, мишници,ходила/от 1200 лв
Резултати
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic