Изглажда хронично образуваните бръчки по лицето
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

BTX може да изглади бръчките при мъжете и жените, които са резултат от хронични движения в областта на лицето, като усмивка, намръщване, събиране, концентриране. Наличието на BTX в правилните „ключови” точки, т.е. в правилните мускулни антагонисти, отговорни за различните изражения на лицето, временно възпрепятства тяхната активност, така че липсата на движение на лицето да не „отклонява” съседната кожа, като по този начин намалява задълбочаването на бръчките, причинено от горния механизъм.

BTX се използва често в горната третина на лицето, въпреки че през последните няколко години се използва и при „бръчките на пушача” – вертикалните бръчки, които се появяват между ъглите на устата и брадичката, както и на шията.

Странични ефекти от лечението с BTX

Няма странични ефекти от BTX, когато се прилага правилно. Може да се появи зачервяване на мястото на инжектиране, което изчезва след 2 часа. Също така, може да се появи малка синина на мястото на инжектирането, която лесно се покрива.

Резултати – Продължителност – Повторение на BTX

Резултатите от BTX започват да се проявяват след 4 дни, докато след 7 дни имаме около 65% от ефекта на терапията, а след около 2 до 3 седмици имаме почти 100% резултат. Продължителността на активността на BTX е от 4 месеца до 8 – 10 месеца. Повторното прилагане на BTX обикновено се извършва на шест месеца. За първа година се препоръчват три прилагания, а за следващите години – по две прилагания. С времето интервалите стават по-дълги, защото вече „забравяме” да се сбръчкваме.

Нашата цел са реалистичните резултати както от страна на пациента, така и от страна на лекаря, който трябва да ръководи пациента в това пътуване. Младежкият, по-отпочинал образ е крайното търсене, докато „замръзналият” и напълно статичен образ от преди години – онзи който изцяло ни отдалечава емоционално не само от нашите близки, но и от самите нас в огледалото, се счита за остарял и естетически неприемлив. Разбира се, отличната квалификация на лекаря за оптимален резултат е абсолютно необходима и не подлежи на обсъждане.

Поставяне на ботокс
Ценовите ни предложения
Изглажда хронично образуваните бръчки по лицето
БОТОКС ЦЕНА
Ботокс – пачи крак 250 лв.
Ботокс – Гневна бръчка 200 лв.
Ботокс – чело 300 лв.
Ботокс – брадичка 150 лв.
Ботокс – дъвкателни мускули 400 лв.
Ботокс – венечна усмивка (gummy smile) 300 лв.
Ботокс – Lip-flip 400 лв.
Ботокс – горна част на лице (чело, гневна бръчка, пачи крак) 600 лв.
Ботокс – хиперхидроза /длани, мишници 700-1200 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

РЕЗЕРВАЦИЯ

ОНЛАЙН

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic