Защо да изберете Bellissimo Clinic?

G–shot е процедура, предназначена за увеличаване на удоволствието при сексуално активни жени с нормална сексуална функция, фокусирайки се върху увеличаване на размера и чувствителността на G точката с филър. Интервенцията е подходяща за състояния, в които е намалено сексуалното удоволствие и либидо, при желания за високочувствен полов контакт, както и при невъзможност за достигане до вагинален оргазъм.

Преди самата интервенция трябва да преминете през консултация с наш специалист, извършващ тази процедура, за да обсъдите желаният резултат и доколко той е постижим. Лекарят ще Ви обясни подробно за интервенцията, за да сте максимално подготвени.

 Процедурата е безболезнена. За максимален комфорт на пациентката се използва анестезиращ крем, който се нанася на входа на влагалището и вътре в него.Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот. Препоръчително е да се избягват сексуалните контакти за 5 дни. За посигане на желаният ефект се инжектира 1,5 мл. хиалуронов филър.

Терапията трае около 20-30 минути, а резултатите, които са налице са много. Чувствителността при стимулация се увеличава до 4 пъти.

Аугментация на G-точката (G shot) - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
АУГМЕНТАЦИЯ НА G-ТОЧКАТА (G SHOT)
Аугментация на кожата Цена
G-Shot – усилване
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic

×
×

Cart

Формуляр за рекламация

Имате ли нужда от помощ?
600 лв.