Планираме и проследяваме дерматологично лечение и естетика в реално време OPATRA® SKIN ANALYSIS
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

OPATRA® SKIN ANALYSIS

Кожата ни е не само това, което изглежда отвън, но основно това, което не виждаме под нея. Клиничният преглед е ключова стъпка в идентифицирането на нуждите и състоянието на кожата, но сега еволюцията на технологиите ни помага да можем да „видим“ какво се случва отдолу, в по-дълбоките слоеве на кожата, и по този начин да проектираме напълно персонализирано лечение, което отговаря на специфичните нужди и състояния на всеки тип кожа.

За 60 секунди анализът на кожата показва пигментни и хипопигментни петна, пори, хидратация, текстура, стареене на кожата и всички други кожни промени под епидермиса, включително замърсяване и оксидативен стрес. В зависимост от резултатите се изготвя подробен и персонален план за състоянието на кожата на пациента.

Системата за анализ на кожата на лицето Opatra е напълно иновативно и усъвършенствано устройство, което има способността да „чете“ и клинично да оценява кожата и нейните най-дълбоки слоеве, използвайки най-съвременна технология за дигитално изображение. Това иновативно устройство използва видимия RGB спектър, UV лъчение и поляризирана светлина, в комбинация с изкуствен интелект и цифров анализ на изображението на най-новите технологии, като по този начин предлага на лекаря възможността ефективно да „вижда“ под кожата и да адресира нейните специфични проблеми и потребности.

Системата за анализ на кожата на лицето Opatra е най-модерният кожен анализатор, който прави многоспектърни снимки на лицето. Той търси и проследява фини линии и бръчки, петна, обезцветявания, ниво на себумна секреция на лицето, размер на порите и хидратация на кожата, така че да може да открие реалната възраст на всяка кожа, която може да не съвпада с действителната биологична.

Системата за анализ на кожата на лицето Opatra е най-надеждният и задълбочен начин за прогнозиране еволюцията на стареенето на кожата, за откриване на кожни увреждания, които могат да се появят, за планиране на подходящо лечение и оценка на ефективността му по напълно научен начин.

Системата предоставя многопластов анализ за текущото здраве на кожата ви, която включва текущата възраст на кожата ви и визуална проекция и представа за това как ще изглежда кожата ви след 5 и 10 години.

OPATRA® SKIN ANALYSIS
OPATRA® SKIN ANALYSIS
Планираме и проследяваме дерматологично лечение и естетика в реално време OPATRA® SKIN ANALYSIS​
Ценовите ни предложения
OPATRA® SKIN ANALYSIS
Анализ на кожа
ЦЕНА
1 Сесия 90.00 лв. / бр.
  
  
  
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic