Ph formula терапия


pH formula e първата в света фармако-козметична линия за ресърфейсинг на кожата, която е резултат от иновативното сътрудничество между козметика и дерматологична фармакология. Всички терапии са базирани на последните технологии в регенеративната медицина и наистина нямат аналог на пазара. В състава им са включени само меки плодови киселини, млечна киселина и др., които не са агресивни спрямо кожата. Ключовият елемент в цялата формула на продуктите е патентованата технология „skin delivery system“, която прави възможно проникването на съставките от повърхността на кожата, в нейната дълбочина, само благодарение на промяна в pH, без по никакъв начин да причинява увреждане на кожата.

Иновацията

Когато говорим за pH formula, говорим за „контролирано химично реструктуриране на кожата“. Това НЕ е химичен пилинг. Точно обратното! Пилингите могат да предизвикат агресивно белене и ексфолиация на кожата, докато контролираното химично реструктуриране предизвиква усилена форма на клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, като по този начин повърхностната травма е минимална. Ключовата дума е „контролирано“. И докато при пилингите контролът е доста относително понятие, тук контрол се осъществява на няколко нива – първите две терапии се извършват от квалифициран медицински козметик, третата от лекар, а самият пациент допълва всичко това, като изпълнява предписанията за вкъщи. Именно благодарение на това се постигат и безспорните резултати и удовлетвореност на пациента.

Докато преди пациентите се страхуваха само при споменаването на „химичен пилинг“ и идеята да имат киселина на лицето, сега, благодарение на pH formula този страх не съществува.

Няма нежелани реакции!

Най-после! Новата ера дойде.Край на засичането по минути и секунди, край на чуденето кога е най-подходящият момент да нанесем неутрализатора! Продуктите на pH formula сесамонеутрализират, не се премахват от кожата и не се засича колко време стоят върху нея.

Следват се персонализирани протоколи за всеки отделен пациент според нуждите на неговата кожа, които се назначават от лекаря. Силата и дълбочината на проникване на продуктите се контролира от терапевта в зависимост от броя слоеве продукт, които се нанасят върху кожата. Най-хубавото е, че самият пациент взима активно участие в процеса на обновяване на кожата си чрез използването на поддържащата грижа в домашни условия.

Кои кожни проблеми можем да повлияем?

Има 4 терапии, но безброй възможности за комбинации между тях. Това са:

А.C.N.E – активните съставки тук проникват ефективно през порите, имат силен противовъзпалителен и кератолитичен ефект и нормализират кожата с акне.Действа се срещу 4-те причинителя на акнето – себорея, хиперкератинизация, микробна колонизация и възпаление.

M.E.L.A – силна формула на базата на клей, който спомага за по-бързото проникване на съставките. Постига се значително подобрение на вида на хиперпигментните петна при всички типове кожа.

A.G.E – тук разтворите на pHformula са специално формулирани с мощен anti-ageing капацитет в посока намаляване на белезите на стареещата кожа – фотоувреда, леки пигментации, липса на блясък, фини бръчици.

C.R. hronic redness & Rosacea treatment – активен комплекс за напълно възстановяване нахронично зачервената кожа. Антимикробната активност намалява зачервяването и потиска повторната му проява.

Самата концепция на рН formula е уникална и печели хилядите влюбени в нея пациенти с това, че представлява завършено и ефикасно терапевтично решение за широк спектър от дерматологични проблеми. При това без да се страхуваме от нежелани реакции.
Български