Добро здраве и добро състояние за организма
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Инфузионните терапии са активни койтейли за венозно приложение, известни още като интравенозни бустери или витамин дрипове.

Инфузионната терапия е най-бързият и ефективен начин за доставяне на различни комбинации от витамини, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори и аминокиселини директно във вашето кръвообращение, като увеличите резервите си и ги изпратите до клетките си във висока концентрация.

  • 100% усвояване на витамини⁠
  • Повишена енергия⁠
  • Укрепване на имунитета⁠
  • Бързо възстановяване на мускулите⁠
  • Засилен метаболизъм⁠

ИМУНИТЕТ

Изследванията доказват, че антиоксидантните вливания засилват имунния отговор, като убиват свободните радикали, нахлуващи в тялото, като укрепват целостта на клетъчните стени.

IV терапията може да помогне за облекчаване на много симптоми на състояния и заболявания, включително:

  • обикновена настинка или грип
  • вирусни инфекции
  • ПМС
  • диабет
  • хепатит
  • хипертония
  • фибромиалгия
  • синдром на хроничната умора и др

ИМУНИТЕТ е IV коктейл, който е създаден да ви помогне да поддържате добро здраве и добро състояние на организма. Всеки с натоварен начин на живот, който иска да намали нивата на стрес, да укрепи имунната си система и да детоксикира тялото си, ще се възползва от нашата IV терапия.

Този коктейл е пълен с минерали, антиоксиданти, електролити, витамин В12 и висока доза витамин С, за да ви помогне да върнете тялото си в щастливо равновесие. Увеличете силата и енергийните си нива и се борете с ефектите от пътуване, джет лаг или просто натоварен начин на живот с наша помощ.

Таблетираните витамини често водят до странични ефекти, като гадене и повръщане. Интравенозната терапия избягва този проблем, тъй като не преминава през храносмилателната система.

ЕНЕРГИЯ

Живот отвъд границите с помощта на мощната IV терапия с NAD+ .

Науката е на мнение, че дългосрочната младост на организма е възможна и една от секретните й съставки се нарича никотинамид аденин динуклеотид (НАД+).

НАД+ е критичен коензим, намиращ се във всяка клетка🔬на тялото ви, по същество той захранва “клетъчните енергийни фабрики”, известни още като митохондрии. ⁣

Научно доказано е, че когато сте на 30-50 години, сте загубили половината количеството НАД+ или то е почти изчерпано. НАД+ се губи от ежедневни фактори като хранене от пластмасови съдове , излагане на изкуствени светлинни източници, вдишване на токсичен въздух и други! ⁣ ⁣

NAD + IV е почти като батерия, която може да презареди клетките в тялото ви. Науката доказа, че е чудесно за цялостното ви настроение, дава ви изобилие от енергия и връща жизнеността ви.⁣  ⁣

Представете си малко дете, което тича наоколо и играе с часове, без да усеща умора. Нашите пациенти споделят, че се чувстват ободрени и заредени с енергия след тази терапия.

Каква е ролята на НАД+ в човешкия организъм ?
Метаболизмът на НАД+ контролира енергийната хомеостаза в клетките и насочва адаптивни и клетъчни реакции към промени в енергийния статус.

НАД+ е необходим за превръщането на храната, която ядем, в енергия и използването й за свиване на мускулите, функциониране на нервите и т.н.

Недостигът на НАД+ причинява хронична умора, изтощение и атрофия.
Ниският НАД+ нарушава мозъчната функция, увеличава дегенерацията на мозъка, възпалението, телесните мазнини, умората и загубата на мускули.

Ниският НАД+ намалява наличието на кислород до клетките, което понижава митохондриалната функция.

НАД+ защитава клетките от оксидативен стрес с помощта на сиртуини, които след това помагат за разрастването на кръвоносните съдове и мускулите. Сиртуините са група протеини, които често се наричат „гени на дълголетието“ поради ползата им при стареене и дълголетие. Те предпазват ДНК от увреждане и подпомагат дължината на теломерите.

Към момента за най-ефикасна форма на НАД+ се счита течната. Приложена като интравенозна (IV) терапия, тя прескача всички бариери на усвояване от организма.

ХИДРАТАЦИЯ

Помогнете на тялото си да се възстанови и рехидратира след физическо натоварване по най-бързият начин – с инфузионна терапия. Директната инфузия в кръвоносната система, не само ви помага да се хидратирате правилно след тренировка, но също така доставя минералите, антиоксидантите и електролитите, от които се нуждаете, за да се възстановите бързо след това.

Независимо дали се радвате на предизвикателствата на маратоните или сте запален спринтьор, нашата терапия с хидратация IV може да помогне на тялото ви да се енергизира отново. Тя е създадена, за да подпомогне възстановяването ви и да ви накара да работите на максималното си ниво.

Не само спортистите могат да се възползват от хидратиращите ефекти на терапията. Тя може да се използва и за облекчаване на слънчевите изгаряния. Каквато и да е причината да бъдете дехидратирани, инфузията може да ви помогне да възстановите своя хидробаланс.

СИЯЙНА КОЖА

Забавете ефектите от стареенето и се наслаждавайте на по-млада кожа с помощта на антиоксидантната ни IV терапия. Въпреки, че е невъзможно да спрете процеса на стареене, нашата детоксикираща IV терапия може да ви помогне да се почувствате подмладени и да забавите метаболитните промени, които влияят на външния вид на кожата ви.

Съдържащ висока доза от основния антиоксидант Глутатион (Gluthatione), както и витамин С, коктейлът помага да детоксикира тялото ви от щети, причинени от свободните радикали. Тази терапия също почиства жизненоважните органи, като същевременно подобрява външния вид на вашата кожа, коса и нокти.

IV е нехирургична козметична терапия, която дава реални резултати. Tази IV терапия с антиоксидант помога да се стимулира кожата да изглежда по-млада. Основният антиоксидант Глутатион детоксикира тялото и насърчава клетъчната регенерация.

ИЗБЕРЕТЕ IV ТЕРАПИЯ В КОМФОРТА НА ВАШИЯТ ДОМ

Изберете IV терапия в комфорта на вашият дом или работно място. Наш специалист ще ви посети и ще приготви на момента коктейл  спрямо вашите специфични нужди.

Какво да очаквате по време на вашата терапия?
Не трябва да усещате нищо, докато IV се влива. Поставянето на венозния абокат може да се усети като леко убождане, но имаме трикове, които да помогнат за минимизиране на това.⁠ ⁠

 Докато приемате вашият IV коктейл, може да се отпуснете, да слушате музика, да гледате любимото си телевизионно предаване, да работите на вашия лаптоп, да релаксирате и т.н.⁠

 

IV – Инфузионни терапии от Bellissimoclinic
Ценовите ни предложения
Добро здраве и добро състояние за организма
ВИДОВЕ ИНФУЗИОННИ ТЕРАПИИ
ЦЕНА
Имунитет IV терапия250 лв.
Хидратация IV терапия250 лв.
Енергия IV терапия250 лв.
Сияние IV терапия250 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic