За да изглежда кожата млада и свежа, важно е тя да бъде почиствана правилно
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Почистващите процедури при медицински козметик се грижат за отстраняване на замърсяванията, излишния себум и остатъците от грим, ексфолиация (премахване на „мъртвите“ клетки от повърхността на епидермиса), както и почистване на запушените пори и образувалите се комедони (черни точки) и милиуми (мини кисти, най-вече около очите). Голям процент от проблемите с кожата на лицето, включително акнето и разширените пори, са резултат от непочиствана или неправилно почиствана кожа.

Препоръчително е лицето да се почиства при специалист всеки месец. През лятото това може да става дори два пъти месечно, защото в този сезон се променя вискозитета на себума, което дава усещане за по-мазна кожа. Професионалното почистване на лицето е задължителна процедура, преди да се пристъпи към различни подмладяващи терапии и апаратни процедури.

pH formula

е „контролирано химично реструктуриране на кожата“. Това НЕ е химичен пилинг. Пилингите могат да предизвикат агресивно белене и ексфолиация на кожата, докато контролираното химично реструктуриране предизвиква усилена форма на клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, като по този начин повърхностната травма е минимална. Ключовата дума е „контролирано“.

Докато преди пациентите се страхуваха само при споменаването на „химичен пилинг“ и идеята да имат киселина на лицето, сега, благодарение на pH formula този страх не съществува.

Продуктите на pH formula се самонеутрализират, не се премахват от кожата и не се засича колко време стоят върху нея.

Кои кожни проблеми можем да се третират?

Има 4 терапии, но безброй възможности за комбинации между тях. Това са:

А.C.N.E – активните съставки тук проникват ефективно през порите, имат силен противовъзпалителен и кератолитичен ефект и нормализират кожата с акне.Действа се срещу 4-те причинителя на акнето – себорея, хиперкератинизация, микробна колонизация и възпаление.

M.E.L.A – силна формула на базата на клей, който спомага за по-бързото проникване на съставките. Постига се значително подобрение на вида на хиперпигментните петна при всички типове кожа.

A.G.E – тук разтворите на pHformula са специално формулирани с мощен anti-ageing капацитет в посока намаляване на белезите на стареещата кожа – фотоувреда, леки пигментации, липса на блясък, фини бръчици.

C.R. hronic redness & Rosacea treatment – активен комплекс за напълно възстановяване нахронично зачервената кожа. Антимикробната активност намалява зачервяването и потиска повторната му проява.

Процедура за лице „неинвазивен биофилър“ Forlle’d

Продуктите използвани за професионалните терапии с Forlle’d съдържат иновативни нискомолекулярни съставки и комбинации от тях, способстващи подмладяването на кожата на клетъчно ниво без инжекционна намеса. Комплексът от нискомолекулярни съставки и важни йонизирани минерали активира естествения процес за регенерация на кожата, възстановява структурата и, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява постоянна антиоксидантна защита.

Уникалната грижа за дехидратирана кожа от всеки тип осигурява превъзходно моделиране на лицевия контур и коригира мимическите бръчки.

Приложена еднократно, процедурата може да бъде използвана като „приключване“, осигурявайки мигновен лифтинг ефект. Курсът на процедурите удължава ефекта на инжекционните терапии, а също така се използва за възстановяване на кожата след естетични операции и химически пилинг.

 

Мезотерапия - Diamond GLOW
Ценовите ни предложения

оферти за многократни посещения

пакетни предложения 5+1

Платете 5 и получавате едно медицинско почистване безплатно * Офертата не се комбинира с други оферти

пакетни предложения 5+1

Платете 5 и получавате едно медицинско почистване безплатно

МЕДИЦИНСКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ
ЦЕНА
Медицинско почистване на лице: акне, дехидратация, пигментация, зачервяване, skin aging 100 лв.
Hydrafacial (ексфолиация, пилинг, екстракция, регенериране, хидратация) 100 лв.
Hydrafacial и кислородна терапия (ексфолиация, пилинг, екстракция, регенериране, хидратация) 130 лв.
Royal facial therapy: спа антиейдж терапия за лице + безиглена мезотерапия 150 лв.
Anti-age therapy + RF радиочестотен лифтинг на лице 150 лв.
Диамантено полиране и кислородна инфузия 120 лв.
Ултразвукова мезотерапия и криотерапия 80 лв.
Кислородна инфузия с Витамин C 80 лв.
Медицинско почистване на лице + микроиглена мезотерапия 220 лв.
Медицинско почистване на лице + RF – радиочестотен лифтинг 150 лв.
Микроиглена мезотерапия 120 лв.
Терапия за лице с Ph Formula 100 лв.
Терапия за лице – пилинг Milk Peel 80 лв.
Терапия за лице с неинвазивен биофилър Forlle’d 100 лв.
Επιλέξτε τον τρόπο σας για να επικοινωνήσετε με την Bellissimo Clinic

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

0700 70 888

ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΜΑ

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

ζητώντας μια διαβούλευση
Βαθμολογήστε την κλινική Bellissimo

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Πείτε μας για τις αισθητικές σας εμπειρίες στο Bellissimo Clinic