За суха и тънка кожа, подобрява линиите от стареенето
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Мезотерапията и скинбустерите са фантастично допълнение към всяка подмладяваща кожата грижа. Те са идеално решение за постигане на дълбоко хидратирана кожа със свеж и сияен вид. Особено ефективни са и при лечението на слънчево увреждане на кожата на лицето, деколтето и ръцете.

Каква е разликата между дермален филър и скинбустер?

 Дермалните филъри се използват за коригиране на бръчки и прекрояване на контурите на лицето и устните. Скинбустерите също са на основата на хиалуроновата киселина и имат способността да коригират малки несъвършенства и фини линии, както и да спомагат за възстановяването на структурата, плътността и хидробаланса на кожата.

Какво представляват скинбустерите?

Те съдържат стабилизирана форма на хиалуронова киселина, която персистира в кожата по-дълго. Те се използват като форма на био-ревитализация за кожата.

Може да се прилагат при пациенти с:
тънка и суха кожа на лицето
леки до умерени признаци на стареене
за периорални линии и увиснала кожа на шията и деколтето

Подходящи са за лечение на всеки, който има желание да подобри състоянието на кожата си и да се справи с първоначалните признаци на стареене, както и на установени увреждания от слънцето. Може да се комбинира и с лечения като ботулинов токсин за отпускане на бръчки и дермални филъри.

Как действат скинбустерите?

Скинбустерите спомагат за осигуряване на дълбока хидратация и увеличаване на субстратното производство на колаген. Хиалуроновата киселина е способна да държи 1000 пъти по-голямо от молекулното си тегло водата, което я прави златен стандарт като съставка за хидратиране на кожата.

Хиалуроновата киселина помага не само за подобряване на хидратацията на кожата, но също така и за:

• продукцията на колаген в кожата
• еластичността на кожата
• осигуряване на антиоксиданти на мястото
• ускоряване процеса на заздравяване на рани
• намаляване на възпалението

Хиалуроновата киселина се въвежда в кожата чрез скинбустерите с прецизни инжекции или с инжекторно устройство след обезболяване с топичен крем. Бустерите действат като резервоари за вода под кожата, абсорбират и задържат влагата и спомагат за незабавна хидратация. Това увеличение на хидратацията на кожата води до видимо по-плътна, еластична и сияеща кожа.

Колко бързо ще видите резултатите?

 Ефектът е видим непосредствено след процедурата. Възможно е да изпитате лек дискомфорт след лечението като зачервяване, сърбеж, чувствителност или синини на мястото на инжектиране, които обикновено изчезват за по-малко от 48 часа. Видът на кожата се подобрява и видимо се забелязва в продължение на 3–5 седмици. Всеки ще ви направи комплимент за това колко свежа и сияйна изглежда вашата кожа, без изобщо да разбере, че сте се подложили на терапия.

Колко време е възстановяването?

Тъй като мезотерапията и скибустерите са минимално инвазивни процедури, можете да се върнете към обичайните си дейности веднага след терапията.

Трябва ли да повтаряте процедурата?

За по-млада кожа обикновено се планират поддържащи процедури на всеки 6 месеца. При по-зряла кожа е желателно терапията да се повтаря на всеки 3-4 месеца.

 

скин бустери
Ценовите ни предложения
За суха и тънка кожа, подобрява линиите от стареенето
СКИН БУСТЕР ЦЕНА
Скин бустер 350 лв.
Επιλέξτε τον τρόπο σας για να επικοινωνήσετε με την Bellissimo Clinic

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

0700 70 888

ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΜΑ

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

ζητώντας μια διαβούλευση
Βαθμολογήστε την κλινική Bellissimo

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Πείτε μας για τις αισθητικές σας εμπειρίες στο Bellissimo Clinic