-50%

Original price was: 250,00 лв..Current price is: 125,00 лв..

Описание

Мезотерапия – Хидратация и подмладяване за вашата кожа с RRS HA или подхранване на косата с RRS XL Hair +

Мезотерапията е една от най-ефективните нехирургични процедури за подмладяване на кожата и стимулиране на растежа на косата. Тя предоставя дълбока хидратация и подхранване чрез въвеждане на специално подбрани коктейли от витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина директно в средния слой на кожата (дермата) или скалпа. Процедурата стимулира производството на колаген и еластин, подобрява микроциркулацията и състоянието на кожата и косата.

Какви са ползите от мезотерапията за кожата?

• Интензивна хидратация на кожата

• Подобряване на тена и текстурата

• Изсветляване на тъмните кръгове около очите

• Намаляване на фините линии и бръчки

• Стягане и освежаване на кожата

Мезотерапия за коса

Мезотерапията е ефективен метод за лечение на косопад и стимулиране на растежа на нова коса. Въвеждането на подхранващи вещества директно в скалпа подобрява здравето на космените фоликули, като увеличава плътността и здравината на косата. Процедурата е подходяща за мъже и жени, които искат да подобрят състоянието на косата си и да се борят с проблеми като косопад и изтъняване.

RRS мезотерапии

RRS (Restructuring, Repair, Stimulation) е специална серия мезотерапевтични продукти, създадени за конкретни кожни проблеми като хидратация, пигментация, стареене и загуба на обем. Те осигуряват дълготрайни резултати, благодарение на уникалните си формули, богати на биоактивни съставки и хиалуронова киселина. В зависимост от нуждите на пациента, RRS мезотерапията може да бъде персонализирана за максимален ефект върху кожата и косата.

Запишете своя час в Bellissimo Clinic и върнете сиянието на кожата и здравината на косата си с нашите професионални мезотерапевтични решения!