LaseMD на Lutronic – Интелигентен лазерен пилинг в Bellissimo Clinic
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Как работи LaseMD?

LaseMD е иновативна лазерна терапия, създадена за да подобри структурата и качеството на кожата, без дълъг период на възстановяване и с минимален дискомфорт. Това е вашето решение за гладка, сияйна и млада кожа. Ето какво представлява процедурата и защо тя е идеалният избор за подмладяване на кожата.

LaseMD използва неаблативна фракционна лазерна технология, която създава микроскопични канали в кожата, без да уврежда повърхността ѝ. Това активира естествения процес на възстановяване, като стимулира производството на нов колаген и подобрява текстурата на кожата. Лазерът може да бъде персонализиран според нуждите на пациента, което го прави подходящ както за леки корекции, така и за по-дълбоки лечения.

След лазерната терапия, кожата е много по-възприемчива към активни съставки, което позволява използването на специални серуми, създадени с мощни активни компоненти. Те проникват дълбоко в кожата и подобряват нейната структура и тонус. Някои от най-популярните серуми, които се използват по време на процедурата, включват:

  • Витамин С: За изсветляване и хидратиране на кожата.
  • Ретинол (Витамин А): За подобряване на текстурата и намаляване на фините линии.
  • Транексамова киселина: За лечение на хиперпигментация и изравняване на тена.
  • Резвератрол: За мощно антиоксидантно действие и защита от свободни радикали.

Какви са предимствата на лазерен пилинг с LaseMD?

  • Минимално време за възстановяване: Лазерът е неаблативен, което означава, че не причинява сериозни увреждания на кожата и позволява бързо възстановяване.
  • Подмладяване и регенерация: Процедурата стимулира естествения процес на регенерация на кожата, като подобрява тонуса, текстурата и изравнява тена.
  • Многофункционално решение: LaseMD е ефективен за третиране на фини линии, хиперпигментация, белези от акне, слънчеви петна и други кожни проблеми.
  • Персонализирани резултати: Лазерът може да бъде настроен спрямо нуждите на пациента, което прави процедурата универсална и подходяща за различни типове кожа и проблеми.

За кого е подходяща процедурата?

LaseMD е подходяща за мъже и жени от всички възрасти, които искат да подобрят състоянието на кожата си с минимално време за възстановяване. Процедурата е идеална за хора, които искат:

  • Бързи и видими резултати;
  • Подобрение на текстурата и тонуса на кожата;
  • Лечение на хиперпигментация, белези от акне и слънчеви увреждания.

Какъв е периодът на възстановяване?

Процедурата с LaseMD предлага минимално време за възстановяване. Лекото зачервяване след процедурата изчезва в рамките на 24 до 48 часа, което позволява на пациентите бързо да се върнат към ежедневните си дейности.

Може ли да се комбинира с други процедури?

Да! LaseMD може да бъде комбиниран с други естетични процедури като хидратиращи терапии, ботокс или филъри, за да се постигнат още по-впечатляващи резултати. Нашите специалисти ще ви консултират за най-добрите комбинации според вашите индивидуални нужди.

Laser med пилинг - lutronic - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Лазерен пилинг LaseMd ЦЕНА Пакет 3 процедури Пакет 4 процедури
Лазерен пилинг LaseMd 400 лв. 1000 лв. 1200 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic