Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Операцията има за цел да придаде обем и красива форма на прасците в случаите, когато тази част от краката не е добре оформена или има някакви дефекти. С помощта на специални импланти се придава красив и естествен контур на подбедриците. Операцията е подходяща както за жени, така и за мъже. Често липсата на добре оформени подбедрици може да създаде дискомфорт, когато се носят къси дрехи. Процедурата е много успешна и е подходяща за хора с такъв проблем. Красивият вид на краката влияе положително върху самочувствието и на двата пола.

Първата стъпка е да преминете през консултация с наш специалист, с когото да обсъдите желаният от Вас резултат и до колко това е възможно. Ще Ви бъде обяснена техниката, която ще се използва. Ще бъде определен подходящия за Вас размер на имплантите. Ще бъдете информирани за възстановителния период и за възможните рискове и усложнения свързани с предстоящата процедура. Ще получите указания какво трябва да направите преди операцията и какви изследвания ще са Ви необходими.

 

Процедурата се извършва с обща упойка. Времетраене: 1 – 1.5 часа. Започва се, като се прави малък разрез с дължина около 4 см. в сгъвката зад коляното. Оформя се джоб под фасцията на мускула, където се поставя импланта. Няма опасност от засягането на големи кръвоносни съдове и нерви. Съществуват два мускула, които оформят прасците, но обикновено един имплант е достатъчен, за да се постигне желания резултат. В редки случаи, когато и двата мускула не са достатъчно развити се налага поставянето на два импланта – по един над всеки мускул. На края на операцията разрезите се зашиват и върху тях се поставя хирургична превръзка. В някои случаи се поставят и дренажи.

Крайният резултат е видим веднага след операцията. Процедурата е изключително ефектна и придава естетична форма на прасците. Препоръчително е пациентът да отдели една седмици за почивка и възстановяване преди да се върне на работа. Физически упражнения могат да се правят най-рано месец и половина след операцията.

Увеличаване на подбедрици - Bellissimo Clinic
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic