Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Присаждането на вежди е подходящо решение за онези, които желаят да възстановят трайно външния вид на своите вежди.

Тази техника е насочена към мъжете и жените от всяка възраст, които имат ограничен или нулев растеж на космите в областта на веждите и искат да се справят с оредяването, тъй като добре оформените вежди допринасят положително за симетрията на лицето, придавайки жив облик и изразителност на очите.

Досега временното решение беше постоянната татуировка или дори моливът за очи, но те не постигаха желаните резултати. По този начин, с трансплантация на косми, се дава възможността за пълно и окончателно възстановяване на окосмяването в областта на веждите.

Планиране и процедура за присаждане на вежди

Присаждането на вежди е лека и безопасна процедура, която се извършва с местна анестезия.

Първоначално главният лекар по трансплантацията планира зоната, в която се проявява оредяването, а новите космени фоликули ще бъдат имплантирани въз основа на желанията и конкретните характеристики на заинтересованото лице. След определяне на формата и размерите на всяка вежда, както и на нейната дебелина и плътност, се прилага техниката FUE. По време на интервенцията отделни космени фоликули се пренасят от скалпа до веждите, за да възстановят изтъняването или пълната загуба на окосмяване.
Присаждането на вежди изисква деликатни манипулации, специализация на лекаря и прецизност при поставянето, така че резултатите да са постоянни и естетически приятни. По-специално, извличането изисква особена майсторска работа, поради малкия диаметър и слабостта на космените фоликули. Също толкова трудно е имплантирането, тъй като е необходимо внимателно поставяне под подходящ ъгъл, място и дълбочина, така че посоката на космите да стане напълно естествена.

Основните параметри за успешна интервенция са:

• Използване на специални подходящи микроинструменти, поради малката площ на зоната, за да се предпази и кожата от евентуални белези.
• Избор на подходящите космени фоликули от донорната област на скалпа.
• Точна планировка, различна за всеки отделен случай, в зависимост от пола и лицевите особености.
• Поставяне на космените фоликули в наклонен ъгъл, така че резултатът да не се различава от естествения вид.

Като цяло, времето, необходимо за процедурата, варира от 3 до 5 часа, когато субектът има пълен контакт с медицинския екип, може да гледа телевизия или просто да се отпусне. След операцията той може незабавно да се върне у дома.

Присаждането на вежди се приключва с едно прилагане, като се дава възможност за втора сесия, в случай че е налице желание за по-голяма плътност или за пълно възстановяване на веждите.

 Следоперативен курс

След прилагането на процедурата следва плавен курс, при който се наблюдава минимален дискомфорт с възможност да се появи лек оток. След няколко дни симптомите изчезват и заинтересованият може да се върне към своите дейности.

Резултати

Резултатите са постоянни, абсолютно естествени и се проявяват веднага след сесията на присаждане, като крайният резултат се усеща след 3 до 6 месеца. Новоразвитите косми постепенно придобиват характеристиките на съществуващото окосмяване.

Подходящо за следните случаи:

• Пълно възстановяване поради липса на окосмяване на веждите

• Частично възстановяване поради оредяване или изтъняване на космите на веждите
• Покриване на белези от злополуки, изгаряния, наранявания
• Уплътняване на вежди за естетически цели и др.

Цена:
Цената на присаждане на вежди е пропорционална на нуждите на всеки отделен случай. Тя се оформя според броя на необходимите космени фоликули и размера на площта, която ще бъде възстановявана.

Ценовите ни предложения
възстановяваме трайно външния вид на вежди
ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА КОСА, БРАДА И ВЕЖДИ ЦЕНА
Цената за пациента се формира след преглед със специалист и диагностика на скалпа с най-новото технологично оборудване. от 1900 €
Трансплантация на брада от 1900 €
Трансплантация на вежди от 1900 €
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic