Първата машина за мускули BTL EMBODY® е най-новото бижу в Дерматологична клиника – Белисимо.
Тя е на разположение на пациентите на Белисимо клиник. Апаратът е абсолютна иновация в процедурите за скулптуриране на тяло и изграждане на здрава мускулатура, а технологията HIFEM е патентована от международният бранд BTL.
Как работи?
Високо интезивното електромагнитно фокусирано поле (HIFEM®) работи на неврално ниво и  контрахира мускулите безболезнено. С EMBDOY® мускулите могат да бъдат изградени и дефинирани без усилие. За 30 минути устройството генерира 20 000 активни контракции върху мускулите , които увеличават обема си до 19 %.
Какви са преимуществата на машината?
👉Безопасно, бързо и лесно тониране на мускулите
👉Единствената клинично доказана технология – HIFEM® (патентована от BTL)
👉Неинвазивна терапия, без охлаждане или загряване на кожата
👉Процедура без период на възстановяване, веднага след терапия се връщате към ежедневието си
👉Висока успеваемост и удовлетвореност от пациентите
👉Без специална подготовка

 

КАКВО СЕ РАВНЯВА НА 1000 КЛЕКА?
30 МИНУТИ ПРОЦЕДУРА С EMBODY !

Перфектната апаратна терапия, която осигурява извайване, тонизиране и повишаване на еластичността на третираните мускулни групи без усилие. Подобрява се кръвообращението, повишава работоспособността и издръжливостта, изгражда се правилна стойка и се увеличава силата и обема на мускулите. В същото време се предпазват всички стави, което го прави единствена алтернатива за хора в постоперативен период, на които е забранен спорта или за спортуващи хора с травма, която ограничава временно движенията им. За процедурите с EMBODY® не трябва никаква предварителна физическа подготовка, всеки независимо от пола и възрастта си може да се възползва.

Резултатите се постигат при системни занимания и с нарастваща трудност, като след 6-8 процедури тялото е значително по-силно, издръжливо, скулптурирано и с изразена мускулатура (която по-трудно се вижда при завишена подкожна мазнина, но е там!!!).

Най-новото попълнение в арсенала ни от апарати за тяло е EMBODY®!

Зад елегантния дизайн се крие истински звяр: HIFEM® (High-Intensity Focused Electromagnetic Field). Това е усъвършенствана електромагнитна технология с висока интензивност за индуциране на максимални мускулни контрации. В резултат на това се стимулира растежа на мускулните влакна, създава се обем и дефиниция на мускулатурата.

СУПЕР МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ 
HIFEM® енергията е ефективна за изграждане на мускули, защото може да предизвика и поддържа оптимални контракции в продължение на 30-минутната сесия. Най-просто казано, той „упражнява“ мускулите с много повече сила и издръжливост, отколкото е възможно дори при най-тежките тренировки.

Процедурата не изисква никаква активност от страна на лицето подложено на магнитната терапия. Усещането, докато лежите удобно на кушетката е за ясни и мощни контракции на мускулатурата с различен интензитет, без никакъв дискомфорт, загряване, изстудяване или болка. Изграждането и укрепването на мускулатурата става без усилие от ваша страна, като ефектът се разгръща в пълна степен седмица след последната проведена терапия. Не се изисква никаква предварителна подготовка, нито има нужда от възстановяване след терапия. Магнитната енергия, която се използва за въздействие на тялото, е практически най-безвредната и позната в рехабилитационната медицина от десетилетия.

Лесно, бързо и наистина много ефективно решение, както за спортуващи, така и за хора, които нямат време за тренировки в залата. Особено препоръчителна за хора, които искат да поддържат форма, но по някаква причина /контузия, възстановяване след операция и др./ нямат възможност да се подлагат на физически натоварвания.

Унисекс процедура, подходяща в еднаква степен за мъже и жени. Увеличава мускулната маса за сметка на мазнините.

Резултатите са:

стегнато, повдигнато, обемно дупе

Повдигане на седалище - Bellissimo Clinic
Ценовите ни предложения

 

EMBODYЦЕНА

EMBODY

1 зона

300лв.

EMBODY

5 процедури

1 200

EMBODY

7 процедури

1 500
  
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic