Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Поставянето на импланти има за цел да оформи и да подчертае скулите. По този начин се придава повече изразителност на лицето, то става по-привлекателно и изглежда по-младо. Процедурата е подходяща за всеки пациент, който е физически здрав и има реалистични очаквания за крайния резултат. Има пациенти, които никога не са имали изразени скули, а при други, в следствие на възрастовите изменения по лицето, скулите са изгубили някогашния си вид. И в двата случая имплантите могат значително да подобрят израза на лицето.

Процедурата може да се извърши с местна упойка и венозна седация или с обща упойка. Времетраенето е около час, час и половина. Най-често разрезът се прави на 2 мм под мигления ръб, както е при долната блефаропластика. Имплантът се поставя в направения от хирурга джоб над костта на скулите. Резултатът е перманентен и не е необходимо имплантът да бъде сменян. Пациентите могат цял живот да се радват на новата си визия без допълнителни хирургични намеси.

Конците се свалят на 4-5-ти ден. През първите дни или най-много до седмица брадичката ще е подута и отекла. Добре е пациентът да държи главата си вдигната, за да спаднат отоците по-бързо. Може да се постави и торбичка с лед през първите няколко часа след операцията. Следоперативните болки са умерени и се повлияват добре от обикновени обезболяващи. След седмица пациентът може да се върне на работа и да се заеме с ежедневните си задължения.

Преди интервенцията трябва да преминете през консултация с наш специалист, с когото да изясните желаният от Вас резултат и доколко той е постижим.

Поставяне на имплант зона скили - Bellissimo clinic
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic