За суха и тънка кожа, подобрява линиите от стареенето
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Мезотерапията и скинбустерите са фантастично допълнение към всяка подмладяваща кожата грижа. Те са идеално решение за постигане на дълбоко хидратирана кожа със свеж и сияен вид. Особено ефективни са и при лечението на слънчево увреждане на кожата на лицето, деколтето и ръцете.

Каква е разликата между дермален филър и скинбустер?

 Дермалните филъри се използват за коригиране на бръчки и прекрояване на контурите на лицето и устните. Скинбустерите също са на основата на хиалуроновата киселина и имат способността да коригират малки несъвършенства и фини линии, както и да спомагат за възстановяването на структурата, плътността и хидробаланса на кожата.

Какво представляват скинбустерите?

Те съдържат стабилизирана форма на хиалуронова киселина, която персистира в кожата по-дълго. Те се използват като форма на био-ревитализация за кожата.

Може да се прилагат при пациенти с:
тънка и суха кожа на лицето
леки до умерени признаци на стареене
за периорални линии и увиснала кожа на шията и деколтето

Подходящи са за лечение на всеки, който има желание да подобри състоянието на кожата си и да се справи с първоначалните признаци на стареене, както и на установени увреждания от слънцето. Може да се комбинира и с лечения като ботулинов токсин за отпускане на бръчки и дермални филъри.

Как действат скинбустерите?

Скинбустерите спомагат за осигуряване на дълбока хидратация и увеличаване на субстратното производство на колаген. Хиалуроновата киселина е способна да държи 1000 пъти по-голямо от молекулното си тегло водата, което я прави златен стандарт като съставка за хидратиране на кожата.

Хиалуроновата киселина помага не само за подобряване на хидратацията на кожата, но също така и за:

• продукцията на колаген в кожата
• еластичността на кожата
• осигуряване на антиоксиданти на мястото
• ускоряване процеса на заздравяване на рани
• намаляване на възпалението

Хиалуроновата киселина се въвежда в кожата чрез скинбустерите с прецизни инжекции или с инжекторно устройство след обезболяване с топичен крем. Бустерите действат като резервоари за вода под кожата, абсорбират и задържат влагата и спомагат за незабавна хидратация. Това увеличение на хидратацията на кожата води до видимо по-плътна, еластична и сияеща кожа.

Колко бързо ще видите резултатите?

 Ефектът е видим непосредствено след процедурата. Възможно е да изпитате лек дискомфорт след лечението като зачервяване, сърбеж, чувствителност или синини на мястото на инжектиране, които обикновено изчезват за по-малко от 48 часа. Видът на кожата се подобрява и видимо се забелязва в продължение на 3–5 седмици. Всеки ще ви направи комплимент за това колко свежа и сияйна изглежда вашата кожа, без изобщо да разбере, че сте се подложили на терапия.

Колко време е възстановяването?

Тъй като мезотерапията и скибустерите са минимално инвазивни процедури, можете да се върнете към обичайните си дейности веднага след терапията.

Трябва ли да повтаряте процедурата?

За по-млада кожа обикновено се планират поддържащи процедури на всеки 6 месеца. При по-зряла кожа е желателно терапията да се повтаря на всеки 3-4 месеца.

 

скин бустери
Ценовите ни предложения
За суха и тънка кожа, подобрява линиите от стареенето
СКИН БУСТЕРЦЕНА
Скин бустерот 350 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic