Лечение на косопад PRP


Лечението на косопад PRP е иновативен, естествен и абсолютно безопасен метод, подходящ за профилактика и лечение на косопад при мъже и жени. Това е автоложна рехабилитационна и регенеративна терапия на космените фоликули, която използва съставки от тялото и е също толкова ефективна както срещу косопада, така и като допълнителна терапия за трансплантация на коса.

PRP терапията помага при активирането на космените фоликули.

Чрез използването на специфичните клетки на плазмата „се стимулира” организмът да реагира по един интензивен, но съвсем естествен начин срещу тяхната хипофункция. По-специално, се захранва зоната на косопад с активирани клетки, които освобождават протеини, действащи и улесняващи процеса на възстановяване на косата.Многостепенно действие на PRP терапията

Лечение на косопад - PRP
Превенция:

Прилагането на PRP, в ранните стадии на разреждане, предотвратява загубата на повече коса и укрепва съществуващия растеж на косата, подновявайки „слабите” космени фоликули.

Лечение на косопад:

Дори при по-напреднали етапи на разреждане, прилагането на PRP укрепва метаболизма на космените фоликули и спира изтъняването на косата, възпрепятствайки хипофункцията им и активирайки процеса на регенерация. Постоперативна подкрепа: Методът PRP се прилага преди трансплантацията на коса, за да подсили новите космени фоликули, които ще бъдат поставени в приемащата зона, увеличавайки ефективността на резултата. Прилага се и след трансплантация в донорската страна и в областта на имплантацията, за да се подобри зазадравяването, да се стабилизира приложението и да се увеличи естетическият ефект.

Изпратете Ваша снимка на E-mail и ние ще Ви предоставим информация относно състоянието на Вашата коса и вида терапия, която бихме препоръчали.

Запишете час за консултация в Bellissimo Hair Clinic

Bellissimo Hair Clinic, бул.България 102, София, България

Координатор: Мартин Валериев +359 883473732
Експерт: Д-р. Джак Антониу +359 896722393
Български