Лазерен Co2 пилинг

Придайте на кожата си нов младежки блясък


Лазерният пилинг е иновативна процедура, чиято цел е с помощта на лазер да подобри и възстанови текстурата и вида на кожата. Лазерният пилинг е подходящ за фини бръчици, неравномерен тен, за премахване на най-горния слой на кожата като я прави видимо възстановена и озарена.
Необходимо е да се отбележи, че с аблативен СО2 лазер може да бъде извършен както повърхностен пилинг, така и дълбок рисърфейсинг.

Чрез използването на технологията на DEKA Вашият лекар може Ви осигури перфектното неинвазивно решение за дерматологично лечение, винаги извършвано напълно безопасно и при това с минимално време за възстановяване и странични ефекти.

Често задавани въпроси относно лазерния пилинг


Как действа лазерът?


Лазерът въздейства върху повърхностния слой на кожата, като едновременно затопля дълбоките слоеве. Това стимулира образуването на колаген. Новите колагенови влакна спомагат за образуването на нова кожа, която е по-гладка и по-здрава.


Болезнена ли е процедурата?


Поставя се локален анестетичен крем и процедурата протича безболезнено.

Каква е продължителността?


Времетраенето на процедурата е между 30 и 60 минути.

Има ли противопоказания?


Лазерният Со2 пилинг не е подходящ за пациенти с активно акне, активна инфекция, както и такива на определен вид лечение. Задължително се консултирайте се с вашия лекар преди провеждане на процедурата, за да бъдат избегнати евентуални усложнения.

Колко време е необходимо за възстановяване?


Обикновено са необходими между 3 и 14 дни за пълно възстановяване. Имайте предвид, че колкото по-дълбока е процедурата, толкова по-дълъг се очаква да бъде и възстановителния период.

Има ли странични ефекти?


Странични явления се наблюдават по-често при по-тежката процедура - лазерен Co2 рисърфейсинг. Тъй като лазерният пилинг действа повърхностно, странични ефекти се наблюдават изключително рядко.

Това включва:
Зачервяване (еритем)
обрив
подуване
хиперпигментация
Спазвайте съветите на вашия лекар, за да избегнете появата им и да преминете по-леко през възстановителния период.


Трябва ли да полагам специални грижи за кожата си след процедура?


Избягвайте задимени и замърсени пространства няколко дни след процедура. Кожата ви ще бъде чувствителна и на слънчевите лъчи, затова е наложителна употребата на слънцезащитен фактор, минимум SPF 30. Също така е препоръчително използването на щадящи продукти за почистване и хидратация.

СО2 лазерните процедури са перфектното решение за чиста и здрава кожа.
Български
  • Български
  • Английски
  • Гръцки