Baby BTX

Baby BTX е новата тенденция в естетичната хирургия. Този термин, разбира се, не описва приложението на BTX при бебета, а се отнася до прилагането на половин доза BTX.

С Baby BTX не се „замръзява” външният вид и изражението на лицето не се променя. Движението на експресионните мускули продължава с по-малка интензивност и бръчките изглеждат по-слабо изразени.

Какви са разликите между Baby BTX и стандартно употребявания BTX?

Разликата се състои в използването на по-малка доза, а именно половин доза BTX. Много тънки бръчки изчезват, най-интензивните бръчки са затъпени, докато изражението не „замръзва”. Baby BTX също може да се използва превантивно срещу бръчки. Цената на лечението е по-ниска от тази на цената на нормалния BTX и зависи от количеството единици, които да се използват. Продължителността на резултатите може да бъде по-малка от продължителността при стандартна употреба на BTX.

За кого е предназначен?

Насочен е към по-младите възрасти, т.е. от 20-годишна възраст, както и тези, които не искат да „замразяват” изражението си (например актьори, учители и други).

За какво трябва да внимаваме?

Прилагането на Baby BTX трябва да се извършва от опитен специалист. Естествените ефекти от прилагането зависят от количеството на лекарството, както и от местата му на инжектиране.

Допълнителен съвет

BTX или Baby BTX(BTX, Dysport) може да се прилага изключително към определени части на лицето като отслабва определена мускулна група. Нека не забравяме, че BTX не само действа терапевтично върху бръчките, но и предотвратява образуването им. И в този случай приложението трябва да се направи от опитен лекар, за постигането на естествени резултати.
Български