Неинвазивен биофилър Forlle’d
FORLLE’D ЕКСПЕРТ В БОРБАТА СЪС СТАРЕЕНЕТО


Ексклузивна козметика за лице и тяло

Иновативни съставки и видим резултат

Алтернатива на дермалните филъри и инжекционни методи

Индивидуална „Лаборатория за красота“ Японско качество, ефективност и безопасност Високотехнологичната професионална козметика от Япония Forlle’d е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фото стареене. Уникалните формули на Forlle’d козметиката са разработени на основата на открития с Нобелова награда, които осигуряват моментален и видим резултат още след първата процедура. Продуктите на Forlle’d съдържат иновативни нискомолекулярни съставки и комбинации от тях, способстващи подмладяването на кожата на клетъчно ниво без инжекционна намеса. Комплексът от нискомолекулярни съставки и важни йонизирани минерали активира естествения процес за регенерация на кожата, възстановява структурата и, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява постоянна антиоксидантна защита. Специалните иновативни нискомолекулярни формули, много добре съвместими помежду си и високата биодостъпност на продуктите на Forlle’d са идеалното решение при предотвратяване или забавяне стареенето на кожата от всякакъв тип и фототип и на всякаква възраст. Компанията Forlle’d е създадена през 2004 г. Компанията е новатор в областта на разработка и производство на нискомолекулярни елементи, способстващи преодоляването на кожната бариера и възстановяването и на дермално ниво. Продуктите на Forlle’d са предназначени за комплексен подход за забавяне стареенето на кожата, предотвратявайки както естественото така и фото стареенето. Комплексът от уникални нискомолекулярни активни съставки ефективно действа в епидермиса и кожната дерма, като забавя стареенето по пет важни направления:

Регенерация на дермата и кожно възстановяване

Интензивно вътрешно овлажняване и физиологична биостимулация

Детоксикация и защита от свободни радикали

Възстановяване на липидния слой и защита на кожата

Регулиране на водния баланс


ПРЕИМУЩЕСТВА И ЕФЕКТИВНОСТ

Доказан подмладяващ ефект и възстановяване на качествата на кожата

Възстановяване на минералния баланс на кожата

Забавяне на всички типове стареене

Доказана ефективност и видим резултат

Индивидуална „Лаборатория за красота“

Индивидуален подход

Висока съвместимост с естествените компоненти на кожата

Идеално съчетание с всички методики на естетичната медицина

Широк спектър на приложение: за кожа от всички възрасти, тип и фото тип


Процедура „неинвазивен биофилър“

Уникалната грижа за дехидратирана кожа от всеки тип осигурява превъзходно моделиране на лицевия контур и коригира мимическите бръчки.

Приложена еднократно, процедурата може да бъде използвана като „приключване“, осигурявайки мигновен лифтинг ефект. Курсът на процедурите удължава ефекта на инжекционните терапии, а също така се използва за възстановяване на кожата след естетични операции и химически пилинг.
Български