Колагенно-стимулиращ филър Radiesse


 Активирайте анти-ейджинг потенциала на кожата си!


Милиони жени и мъже по света обичат RADIESSE®, тъй като предлага много повече от просто запълване на линията и обемно попълване. RADIESSE® е филър, който може да активира способността на кожата ви да обновява клетките си.

Специално проектиран и да стимулира естественото производство на колаген в кожата, RADIESSE® може да подобри качеството на кожата ви, за да ви върне вид -„по-млад от колкото сте“. Възстановете кожата си и се насладете на дълготрайни резултати с RADIESSE® от Merz Pharmaceuticals GmbH в Bellissimo Clinic.
С напредването на възрастта се случват фундаментални промени в кожата ни. Постепенно губи поддържащата я структура от колаген и еластин - двата основни компонента, които дават на кожата ни здравина и еластичност. Това от своя страна изключва обновяващите кожата ни клетки: дермалните фибробласти. Нашата кожа не може повече да се възстановява - и признаците на стареене стават видими.

Независимо от възрастта, кожата ни крие самообновяващ се потенциал, който само чака да бъде разкрит! Действайки като скеле, RADIESSE® може да превключва фибробластите от “изключени” до “включени” отново. Веднъж активирани, тези клетки произвеждат нов колаген и еластин за укрепване и възстановяване на кожата отвътре.

RADIESSE® – ПОВЕЧЕ ОТ ФИЛЪР!

Какво е Radiesse?

Radiesse® съдържа калциеви микросфери (CaHA), имплементирани във воден гел носител. RADIESSE® работи по два различни начина.

През първите три месеца инжекциите действат като козметичен попълнител, насищайки кожата и намалявайки появата на фини линии на лицето. След това микросферите стимулират производството на колаген, еластин и растежа на тъканите в и около зоната на инжектиране. С течение на времето гелът се абсорбира, докато  образуването на колаген продължава  в третираната зона до 24мес.

Radiesse® ефекти:

✔️ Незабавно запълване и изглаждане на желаната зона – лице, шия и деколте, ръце
✔️ Лифтинг
✔️ Контуриране на линиите на лицето - скули и линии на челюстта, брадичка
✔️ Подобрено качество на кожата – плътност, еластичност и нов колаген.
✔️ Незабавни и дълготрайни резултати от 12-24 месеца.
✔️ Освежен външен вид

RADIESSE® е уникален дермален филтър, който може да бъде съобразен с вашите индивидуални нужди за оптимални резултати.

 Radiesse® е първият и единствен одобрен колагенно-стимулиращ филър от FDA (Американска агенция по храни и лекарства), което гарантира с високата безопасност, ефективност и задоволителни резултати при пациентите. Доказателство са над 10 млн. пациенти в целия свят, избрали процедура с Radiesse.

НЯМА ЛИ ДА Е СТРАХОТНО, АКО МОЖЕТЕ ДА ОБНОВИТЕ КОЖАТА СИ ОТВЪТРЕ?

Всички знаем този момент, който когато гледаме снимка или отражението си в огледалото, ни оставя разтревожени ... Винаги ли съм изглеждал толкова уморен? Кога се появи тази бръчка? Понякога този „момент с огледалото“ ни кара да искаме да предприемем действия.

Време е да погледнем себе си и да разберете дали RADIESSE® е правилният избор за вас?

Кожата ми е по-малко стегната и еластична, отколкото преди? – Да/ Не
Кожата ми изглежда по-крехка и по-тънка от преди? – Да/ Не
Моят матов, неравен тен ме прави по-стара отколкото съм? – Да/ Не
Забелязвам линии и бръчки? – Да/ Не
Знам, че регенеративният капацитет на кожата започва да намалява след 25 години и искам активно да поддържам естествените функции на моята кожа? – Да/ Не
Искам да намеря опция за лечение с дългосрочни ползи против стареене? – Да/ Не
Искам по-свеж и по-млад външен вид, но без операция? – Да/ Не

Ако отговорихте с “Да” на поне три от въпросите по-горе, RADIESSE® може да е идеалният избор за вас.

Посъветвайте се с Вашия лекар за допълнителна информация относно процедурите с RADIESSE®.
Български