Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Бръчките могат да бъдат третирани по няколко начина:

  • чрез поставяне на ботокс
  • чрез филъри,
  • чрез химически пилинг,
  • с помощта на лазер-процедури като ресърфисинг,
  • биполярен радиочестотен лифтинг,
  • плексер. 

Бръчките по своето същество се делят на статични и динамични. В зависимост от това към кой от тези два типа принадлежат, те се третират и по различен начин. 

Динамичните бръчки обикновено се забелязват, когато изразяваме емоции – страх, радост, изенада, смях, плач. В резултат обаче на повтарящите се съкращения на мимическите мускули, кожата в тази област се свива и разтяга. И тъй като с напредване на възрастта, кожата губи способността си да се възстановява, динамичните бръчки се превръщат в статични. При тях успешно се прилагат дермални филъри, тъканни стимулатори и енергийно-базирани устройства. 

Ботулиновият токсин представлява протеин, чрез които се постига отпускане или парализа на лицевите мускули, които причиняват бръчки. Най -често срещаните динамични бръчки, които се третират са в горната част на лицето – между веждите/гневна бръчка/, на челото и в зоната около очите/пачи крак/. Безопасно от десетилетия се използва за третиране на хиперхидроза/прекомерно изпотяване/, в неврологията, офталмологията, кардиологията. 

За статичните бръчки най-използваният метод са филърите. Те са базирани най-често на хиалуронова киселина и имат за цел да компенсират липса на обем, да хидратират, контурират конкретна зона или да изгладят бръчки. Прилагат се главно за увеличаване на обема на устните, корекция на скули, назолабиални бръчки, челюст, брадичка, хлътнали зони под очите. 

Дълбоките химически пилинги от своя страна едновременно стимулират колагеногенезата и изглаждат релефа на кожата, повлиявайки пигментация и белези. 

Чрез лазерния ресърфисинг се постига също изглаждане на релефа и се засилва колагеногенезата. Третират се белези от различен характер-от акне,варицела,постравматични и постоперативни ,бръчки,стрии,разширени пори.

Лазерът SmartXide CO2 на DEKA представлява последен модел фракционен лазер, който създава мрежа от микроскопични каналчета в кожата, видими с просто око, ремоделирайки колагена. 

Радиочестотния лифтинг стимулира колагеногенезата, без да се налага никакъв възстановителен период. В същото време кожата се лифтира и стяга. DEKA лазерът  е последно поколение и е подходящ за третиране на всяка зона на лицето и тялото. Резултатите се наблюдават в продължителен период. 

Plexr осъществява изгаряне, стопяване на излишната кожа и лифтира зоната. Могат да бъдат третирани както различни зони на лицето, така и на тялото. Успешно се извършват неоперативна горна и долна блефаропластика, третиране на бръчки около устата/пушачески бръчки/, бръчки около очите. 

Колагеностимулиращите филъри също дават отлични резултати при липса на обем и третиране на бръчки. Колагеностимулиращите филъри съдържат съставката калциев-хидроксиапатит, която активира клетките на съединителната тъкан да изгражда млади колагенови влакна. Могат да бъдат третирани различни зони на лицето и да се постигне цялостно подмладяване. 

Премахване на бръчки - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Премахване на бръчки
ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ ЦЕНА
Премахване на бръчки от 150 лв.