Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Независимо дали сте родени с тънки устни или устните Ви са изтъняли в резултат на естествения процес на стареене, има начин да бъдат попълнени. Ползите от използването на хиалуронови филъри са много. Контролира се обема на устните, контролира се също и количеството филър, което се използва, филърът може да бъде поставен постепенно, резултатът е траен, а алергични реакции са рядко срещани, защото филърите с хиалуронова киселина съдържат вещества, подобни на тези, намерени в тялото, затова е малко вероятно да причинят алергични реакции. Но ако сте алергични към лидокаин, кажете на Вашият лекар, преди да се подложите на процедура.

 

Преди процедурата, лекарят ще обсъди Вашите желания за крайния резултат и ще Ви даде съвети за това какви устни ще отиват на Вашето лице. Ще Ви препоръча оформяне на контур и/или попълване на обем или само придаване на сочност и хидратация на Вашите устни. Преди инжектирането, локално обезболяващо средство може да се прилага за облекчаване на дискомфорт. Процедурата се извършва с много тънка игла, като се правят последователно няколко убождания в горната и долната устни и масаж на поставения продукт. Интервенцията е безболезнена и трае около 20 минути.

 

Голямото предимство при поставянето на филъри е незабавният резултат веднага след процедурата. В зависимост от целения ефект и количеството използван продукт, резултатът може да бъде на повдигане, на изпъване, на придаване на обем, на промяна на овала, а също и на изглаждане. 

Хиалуронова кисилина - Bellissimo clinic
Ценовите ни предложения
Оформяне на устни
ОФОРМЯНЕ НА УСТНИЦЕНА
ФИЛЪР ЗА УСТНИ350-600
  
  
  
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic