Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Чрез тази процедура се оформя контура на краката, като се премахват увисналата кожа и подкожие. По този начин краката добиват по-стегнат вид и пропорционалност спрямо останалата част на тялото.

Излишъкът от кожа и мазнини в краката е проблем, който се среща най-често при жени в по-напреднала възраст, но също и при по-млади пациенти, които са били с наднормено тегло и след значително отслабване кожата на ръцете им е увиснала. Много от тях чувстват дискомфорт и избягват да носят дрехи, които разкриват тази част на краката.

Първата стъпка, която трябва да предприемете е да преминете през консултация с наш специалист, който подробно ще Ви разясни цялата процедура и доколко тя е подходяща за Вас. Ще Ви бъде показано къде ще бъдат направени разрезите. Ще бъдете информирани за възстановителния период и за възможните рискове и усложнения свързани с предстоящата процедура, както и ще получите указания какво трябва да направите преди операцията и какви изследвания ще са Ви необходими. Това, което се очаква от Вас по време на консултацията е да зададете на хирурга всички въпроси, които Ви вълнуват относно предстоящата процедура и да информирате лекаря, ако имате някакви заболявания, както и за всички медикаменти, които взимате в момента /ако има такива/.

Процедурата се извършва с обща анестезия. Времетраенето е около 2 – 2.30 часа. Прави се S-образен разрез от вътрешната страна на горната част на бедрата. Точната дължина на разрезите зависи от степента на излишната кожа и мазнина, които трябва да бъдат отстранени. След като приключи операцията разрезите се зашиват, покриват се с хирургична превръзка и в някои случаи се слагат дренажи. Ако пациентът има значително количество подкожна мастна тъкан, заедно с премахването на излишната кожа се прави и липосукция, за да се постигнат оптимални резултати. В много редки случаи проблемът може да бъде коригиран само с липосукция.

Целта на процедурата е да се възстанови естетичния вид на краката. Резултатът при пациентите е отличен и това се отразява положително на качеството им на живот. Процедурата не е болезнена и възстановяването е доста бързо. За намаляване на следоперативните болки помагат обикновени обезболяващи. Пациентите могат да се върнат на работа до една седмица след операцията. Леки физически упражнения и натоварвания са възможни няколко дена след операцията. По-сериозна активност е препоръчителна след месец. Конците се махат на 12-14-ти ден. На всеки 2-3 дни от операцията превръзките се сменят. Не трябва да се мокрят, затова през този период хигиената е частична.

Отстраняване на увисналата кожа на краката - Bellissimo Clinic
Ценовите ни предложения
Премахване на увиснала кожа на краката
ОТСТРАНЯВАНЕ НА УВИСНАЛА КОЖА НА КРАКАТАЦЕНА
Отстраняване на увиснала кожа на краката3000 €
  
  
  
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic