За да изглежда кожата млада и свежа, важно е тя да бъде почиствана правилно
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Почистващите процедури при медицински козметик се грижат за отстраняване на замърсяванията, излишния себум и остатъците от грим, ексфолиация (премахване на „мъртвите“ клетки от повърхността на епидермиса), както и почистване на запушените пори и образувалите се комедони (черни точки) и милиуми (мини кисти, най-вече около очите). Голям процент от проблемите с кожата на лицето, включително акнето и разширените пори, са резултат от непочиствана или неправилно почиствана кожа.

Препоръчително е лицето да се почиства при специалист всеки месец. През лятото това може да става дори два пъти месечно, защото в този сезон се променя вискозитета на себума, което дава усещане за по-мазна кожа. Професионалното почистване на лицето е задължителна процедура, преди да се пристъпи към различни подмладяващи терапии и апаратни процедури.

pH formula

е „контролирано химично реструктуриране на кожата“. Това НЕ е химичен пилинг. Пилингите могат да предизвикат агресивно белене и ексфолиация на кожата, докато контролираното химично реструктуриране предизвиква усилена форма на клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, като по този начин повърхностната травма е минимална. Ключовата дума е „контролирано“.

Докато преди пациентите се страхуваха само при споменаването на „химичен пилинг“ и идеята да имат киселина на лицето, сега, благодарение на pH formula този страх не съществува.

Продуктите на pH formula се самонеутрализират, не се премахват от кожата и не се засича колко време стоят върху нея.

Кои кожни проблеми можем да се третират?

Има 4 терапии, но безброй възможности за комбинации между тях. Това са:

А.C.N.E – активните съставки тук проникват ефективно през порите, имат силен противовъзпалителен и кератолитичен ефект и нормализират кожата с акне.Действа се срещу 4-те причинителя на акнето – себорея, хиперкератинизация, микробна колонизация и възпаление.

M.E.L.A – силна формула на базата на клей, който спомага за по-бързото проникване на съставките. Постига се значително подобрение на вида на хиперпигментните петна при всички типове кожа.

A.G.E – тук разтворите на pHformula са специално формулирани с мощен anti-ageing капацитет в посока намаляване на белезите на стареещата кожа – фотоувреда, леки пигментации, липса на блясък, фини бръчици.

C.R. hronic redness & Rosacea treatment – активен комплекс за напълно възстановяване нахронично зачервената кожа. Антимикробната активност намалява зачервяването и потиска повторната му проява.

Процедура за лице „неинвазивен биофилър“ Forlle’d

Продуктите използвани за професионалните терапии с Forlle’d съдържат иновативни нискомолекулярни съставки и комбинации от тях, способстващи подмладяването на кожата на клетъчно ниво без инжекционна намеса. Комплексът от нискомолекулярни съставки и важни йонизирани минерали активира естествения процес за регенерация на кожата, възстановява структурата и, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява постоянна антиоксидантна защита.

Уникалната грижа за дехидратирана кожа от всеки тип осигурява превъзходно моделиране на лицевия контур и коригира мимическите бръчки.

Приложена еднократно, процедурата може да бъде използвана като „приключване“, осигурявайки мигновен лифтинг ефект. Курсът на процедурите удължава ефекта на инжекционните терапии, а също така се използва за възстановяване на кожата след естетични операции и химически пилинг.

 

Мезотерапия - Diamond GLOW
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic