Мезотерапия Diamond GlowМезотерапията Diamond Glow е страхотен начин да дарим на нашата кожа чистота и сияйност преди важно събитие или да поддържаме здравето й на максимално добро ниво.

Тя няма да помогне да се справим със сериозните вреди, нанесени от слънцето или пък с дълбоките бръчки, но е лесен, ефективен и сравнително безболезнен и сигурен метод за третиране на всеки тип кожа. След нея кожата засиява мигновено. А кой не желае това!?!

Този вид мезотерапия е перфектното решение за безболезнено третиране на чувствителните зони, като тези около устните, около очите, челото, шията, дланите, деколтето.

Какво представлява този вид мезотерапия?

Това е процедура, при която чрез малки иглички, посредством натискането им върху кожата, се създават каналчета на повърхността на кожата, което спомага продуктите да се вкарат в кожата.

Kак действа?

Самото устройство, което предизвиква убожданията, съдържа малък контейнер, пълен с уникален коктейл, включващ ботокс, филъри, витамини. Под капачето са скрити къси иглички и чрез движения, наподобяващи слагането на печат, те вкарват веществата в кожата. Когато игличките се притискат към кожата, коктейлът прониква в кожата посредством малки капчици.

Какво представлява коктейлът, който се вкарва в кожата?

Съществува специална рецепта от компоненти, които съставляват тази възможна анти-ейдж комбинация. Обикновено това са ботулинов токсин, хиалуронова киселина ,витаминен комплекс, плазма/PRP/. Компонентите могат да се съчетават по различен начин, в зависимост от здравословното състояние на пациента и възможни алергии.
Ботулиновият токсин, когато бива инжектиран повърхностно в мускула, стяга порите и изглажда текстурата на кожата.
Хиалуроновата киселина е разредена и изпълва кожата чрез привличане и задържане на хидратация, в нея без риск от бучки.
Витаминният комплекс е комбинация от антиоксиданти и озаряващи компоненти, за да даде незабавен блясък.
Цялата процедура отнема 10 минути.

Какви резултати да очаквате и колко време се задържа ефектът?

Веднага след процедурата кожата може да е леко зачервена, но след час изглежда озарена, благодарение на витамините и хиалуроновата киселина. Ползите от ботулиновият токсин /описани по-горе/ и стимулирането на производството на колаген, чрез “отпечатването” /натискането на игличките в кожата/ се наблюдават от дни до седмици по-късно.

Резултатът от процедурата се задържа няколко седмици. Тя трябва да се повтаря регулярно или да се комбинира с други процедури за по-дълготрайни резултати.

Тази процедура поддържа кожата хидратирана, благодарение на хиалуроновата киселина и новият колаген, чието производство се стимулира от микроигличките, спомага текстурата на кожата да остане гладка и свежа-две думи, с които бихте желали да опишете вашата кожа.

Най-хубавото е, че процедурата дарява с моментален блясък, без да е нужно време за възстановявне. Освен временно зачервяване и чувствителност, които траят от няколко минути до няколо часа в зависимост от типа кожа, излизате със свежа, блестяща и по-здрава кожа.
Български